Söndag 16/4

16 apr, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn och harmonisk söndag där du äntligen får möjlighet att bara ta det lugnt och andas ut. Det har varit en tung period men nu lägger du den bakom dig och blickar framåt. Du hör av dig till vänner som du inte sett på länge.

Oxen 20/4-20/5

Du är väldigt trött den här söndagen. Du har haft mycket att tänka på den senaste tiden och nu känner du att du behöver komma ikapp mentalt. Unna dig en lång skogspromenad för det är just ute i naturen som du tänker som bäst.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att överkompensera för ditt dåliga samvete. Ibland måste du inse att du inte göra något åt de misstag du har gjort utan att det är bara att stryka ett streck och börja om från början. En släkting behöver din hjälp idag.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en möjlighet att vara lite spontan idag så ta den. Du är ganska dålig på att bara dyka upp på olika evenemang och ha kul, du vill oftast känna dig förberedd först. Idag får du en inbjudan som är för bra för att motstå.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen tar du tag i din ekonomi. Inte den roligaste av uppgifter, men ibland måste man kompromissa. Du behöver verkligen hitta ett sätt att spara pengar så att du kan spendera lite till sommaren.

Jungfru 23/8-22/9

Visa vad du kan idag. Du har dolda talanger som ingen får se och det är tråkigt att du håller dem hemliga. Du är en kreativ person men många galna, roliga idéer så börja med att visa lite mer av den sidan. En fråga gör dig ställd idag.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på en hel del arbete, men också på många införtjänande pausar. Det blir en aktiv dag där du främst känner dig nyttig och delaktig i olika projekt. Under eftermiddagen får du ett gott råd av en äldre släkting.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inne i en period där du har svårt att bestämma dig för vad det är du egentligen vill göra. Det händer så mycket omkring dig just nu att du hela tiden känner dig sliten mellan olika viljor. Här gäller det att du känner efter vad det är som motiverar dig just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska irriterad på en släkting som hela tiden kommer på ursäkter som egentligen bara är dåliga bortförklaringar till varför hen aldrig dyker upp. Visa hur besviken du blir så kan ni kanske få igång en hälsosam dialog.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar på dig ansvar för ett projekt som egentligen inte är ditt. Lite handlar det om att du vill visa att du är en vän att räkna med. I övrigt en ganska lugn dag som fokuserar på familj och vänner. Det finns en beundrare som försöker närma sig dig, men hen vet inte riktigt hur hen ska göra.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du väldigt trött och matt och du förtjänar verkligen att få vila ut. Det är inte ofta som unnar dig att ta det lugnt så njut av att inte göra någonting nyttigt den här dagen. På kvällen är det dags att ta kontakt med en vän som du inte sett på länge.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag fattar du ett avgörande beslut för framtiden. Du ändrar inriktning och det avstampet kommer att färga ditt liv under lång tid. För att fatta det här beslutet krävs det en del mod men också en benhård tro på ditt mål.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons