Måndag 17/4

17 apr, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Idag handlar livet om att komma ikapp mentalt. Det har varit en del saker som du behöver smälta den senaste tiden och det tar tid och tålamod att bearbeta. Du är knappast känd för ditt tålamod, men idag får du jobba på det.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en väldigt stressig dag där mycket händer på samma gång. Här gäller det att hålla ett ganska högt tempo om du ska hinna med. Roliga nyheter och en hel del skratt kantar dagen men det finns också en del vemod.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett strålande humör den här måndagen. Det finns så mycket om du vill hinna med och det gäller att vara på hugget. Under den här dagen testar du en teori som du har och den faller väl ut. Du är nöjd med dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner en viss oro idag och det handlar främst om något som har med relationer att göra. Du har en gnagande känsla av att du feltolkat något och nu vet du inte riktigt hur du ska komma ur den här situationen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska lugn och behaglig måndag där du njuter av att vila och ta det lugnt. Det har varit en ganska intensiv period som du nu temporärt lägger bakom dig. Under den här måndagen får du möjlighet att laga mat till någon du tycker mycket om.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska rolig måndag där du gör saker som du inte brukar göra i vanliga fall. Det finns en positiv energi i ditt tecken som får dig att tänka framåt. Under eftermiddagen passar du på att pyssla lite i hemmet.

Vågen 23/9-22/10

Pengar och ekonom i det stor hela spelar e stor roll den här måndagen. Du räknar på om du har råd med något extravagant som du länge önskat dig. Mycket beror på hur sjuk du har varit den senaste tiden och om du har jobbat lite extra.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får massor av beröm idag och det är som balsam för din själ. Du behöver verkligen den här uppmuntran. En vän har skadat sig eller blivit sjuk och du oroar dig lite över hen. Det här är en person som spelar en central roll i dina planer framöver.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska framåt just nu och det hjälper dig i olika sammanhang. Du känner ett behov av att få uppmärksamhet och du använder dig både av din humor och av din charm för att få som du vill. Det blir en underbar måndag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar det lugnt och vilar idag. Den sista lediga dagen den här helgen och du vill verkligen maximera den. Som singel har du en hel del olika personer som tar kontakt med dig och det upplever du som smickrande, men lite förvirrande. Du vet inte hur attraktiv du är.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra måndag förutom starten som blir tidigare än önskvärt. Du hjälper din partner eller en vän med något på morgonen och det kräver att du är uppe med tuppen. Kvällen bjuder på en hel del hemmamys.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en massa funderingar i ditt tecken. Mycket handlar om kärlek men du är också bekymrad för en släkting som inte riktigt vet sitt eget bästa. Idag tillbringar du en del av dagen med vänner och resten av dagen funderandes på framtiden.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons