Tisdag 18/4

18 apr, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir inte riktigt som du tänkt dig. Det dyker upp problem som är relaterade till arbetet och dem måste du ta tag i omedelbart. Det blir en snabba lösningarnas dag för din del. Här gäller det att vara flexibel.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir en nyheternas dag. Du får testa på en massa saker som du inte prövat på tidigare och du är tvungen att gå ur din komfortzon. Trots det så känner du dig rätt så bekväm med den här dagen. Den blir roligare än du anat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är beredd att skydda en person som inte alls vill bli beskyddad. Du måste lämna lite rum för frihet här. Det är viktigt att du låter den här personen få tänka själv. På jobbet får du fina komplimanger för dina arbetsinsatser.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite aven risktagare idag. Som singel försöker du få en person att bli intresserad och du tar till alla metoder från att skapa svartsjuka till smicker. Du vill verkligen att den här personen ska se dig och vilja veta mer om dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är försiktig ed vem du avslöjar ditt smaskigaste skvaller för. Även om du tror att du kan lita på vissa personer så vill du vara hundra procent säker innan du avslöjar vad du vet. Kvällen handlar om att motionera oavsett om det är på gymmet eller en långpromenad i skogen.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite rädd att du provocera för mycket idag, men en kollega tenderar att irritera dig och då kan du bli väldigt dryg. Det här är inte en av dina charmigare sidor så försök att bita ihop när du känneratt ilskan rinner till.

Vågen 23/9-22/10

Det finns mycket ödmjukhet i ditt tecken just nu. Du är tacksam för det du fått och du ifrågasätter väldigt lite. För din del handlar om det om att var nöjd med det du har istället för att hela tiden tråna efter något annat.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en passionerad inledning på veckan i vart fall för nyförälskade Skorpioner. Som singel flirtar du en hel del. Du skulle inte ha något emot att träffa någon nu på vårkanten. Det finns särskilt en person som intresserar dig lite extra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar dig själv på för stort allvar och då finns det en risk att andra driver med dig. Försök att slappna av och ta dagen lite som den kommer. Du behöver inte vara ansvarig för allt som sker omkring dig. Du kan låta andra axla lite av bördan.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir en väldig blandning. På ett sätt blir det en lugn dag där det inte händer så mycket, men du anar intriger och en hel del upprörda känslor under den polerade ytan. Här gäller det att var iskall, iaktta och se vem som agerar på vilket sätt. Grupperingarna kan förvåna dig.

Vattumannen 20/1-18/2

På tisdagen är vardagen igång igen och du försöker styra vissa projekt i hamn. Det går inte så enkelt som du tänkt dig. Du ska se upp så du inte blir utnyttjad av personer som har en högre position än dig eller som är äldre. Ibland kan du vara rätt så godtrogen.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir trevlig. Du återser en person som du längtat efter och det blir ett ganska intimt möte på sätt och vis. När du vill så kan du vara väldigt empatisk och det vill du idag. Du hjälper den här personen på alla möjliga sätt och det gör din vän väldigt överraskad och glad.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons