Onsdag 19/4

19 apr, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

På onsdagen tar du tag i projekt som du inte fått ordning på tidigare. Det blir en bra dag även om du skulle önska att du hunnit med lite mer. En konflikt med en chef gör att du blir irriterad i onödan och det ställer till problem.

Oxen 20/4-20/5

Under den här dagen får du en hel del frihet och det trivs du med. Du tycker det är kul att ha något att göra och du ser fram emot att utveckla olika projekt i samarbete med dina kollegor. Det finns dock en person som du har lite svårt att komma överrens med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar inte din kollega på allvar och det kan skapa en konflikt. Hen är benhård och viker inte en tum i sin åsikt medan du tycker att din kollega är lite insnöad. Det finns bra saker med att inte tappa fotfästet utan hålla koll på målet, något du kan lära dig av den här personen.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar in en hel del nya intryck den här dagen och tiden går fort. För dig finns det alltid något att göra vilket underlättar när du har saker efter jobbet som du längtar till. Kvällen kan bjuda på romantik för nyförälskade Kräftor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns mycket att fundera över för din del så det är bra om du inte bokar in allt för många aktiviteter efter jobbet idag. Du behöver planera våren och framförallt sommaren, och det kan ta lite tid.

Jungfru 23/8-22/9

Du är spontan och öppen vilket är en fördel för dig idag. Vanligtvis brukar du vara ganska sluten när det gäller nya människor, men just idag påverkas du bland annat av Merkurius vilket gör dig social. Eftermiddagen handlar om en sport.

Vågen 23/9-22/10

Vissa saker har gått emot dig från och till den senaste tiden så du tycker att det borde vända nu. Om du bara är öppen för förändringar kan det komma något som verkligen är till din fördel. Under eftermiddagen ska du inte tveka utan svara på ett sms som du får.

Skorpionen 23/10-21-11

Det är mycket kärlek i ditt tecken men också en del avundsjuka. Du vill vara i centrum för all uppmärksamhet så det kan vara svårt att unna någon annan den positionen. Du måste lära dig att dela med dig av din popularitet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en lättsam jargong mellan dig och en kollega men under den glada ytan finns det något djupare som bottnar i ömsesidig attraktion. Du försöker förneka att du känner så här, men i vissa ögonblick kan varken du eller hen ljuga.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att spela sin kort rätt. Utan att veta det har du blivit införlivad i en ganska stabil grupp där du har fått din specifika roll. Så länge du är kvar på den här arbetsplatsen så kommer du alltid ha en samhörighet med det här gänget.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir intensiv på ett bra sätt. Du hinner med en massa olika saker på förmiddagen vilket gör att du kan dra ned lite på tempot till eftermiddagen. En person som du precis har lärt känna vill hjälpa att lösa ett problem som du har.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar det lite lugnt så här i början på veckan, men under onsdagen så ser du till att knyta dig närmare de personer du vill vara med. Fiskar går sällan direkt på en grupp utan tenderar att simma in från sidokanten när ingen märker det.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons