Torsdag 20/4

20 apr, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen tar du tag i en del saker som rör hemmet. Det här är något som du planerat under en längre tid och det gör att det känns extra bra nu när du får det klart. En vän ringer och har en rolig nyhet att berätta.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att våga vara sig själv i ett sammanhang där du känner dig lite blyg och avvaktande. Du har svårt att acceptera allt för stora förändringar, men du gör ändå ditt bästa att acklimatisera dig till allt det nya.

Tvillingarna 21/5-20/6

En konflikt på jobbet ser ut att bli en segdragen historia. Du har svårt att förlåta och gå vidare fast det vore det enklaste just nu. Det är för mycket som har hänt mellan dig och din kollega för att du bara ska kunna släppa allt.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir strålande. Dina känslor för en viss person blir starkare och starkare för varje dag. Du är en romantiker och en drömmare vilket gör att du gärna svävar bort den här dagen istället för att vara mentalt närvarande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte rädd för att ryta till när det passar dig, snarare tvärtom så låter du din ilska få fria tyglar idag. Pluto bidrar med en besvärlig konstellation som gör dig ovanligt lättirriterad. En kollega som ofta kommer försent får veta att hen lever.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar dagen som den kommer och du har inga problem att helt och fullt gå upp i nuet. Din förmåga att njuta av det du har och inte drömma om allt du inte har är en av dina största tillgångar just nu. Kvällen blir rolig och social.

Vågen 23/9-22/10

Du vill gärna göra något annat idag än att bara stå och mata fram olika saker på jobbet. Du är trött på vardagen och den monotona lunken vilket gör att du försöker hitta små variationer i alla rutiner. Du tänker att om du ändrar i smått kanske det blir en förändring i stort inom en snar f10-21-11

Du har en ganska rolig torsdag att se fram emot. Det verkar vara en kurs eller en hel del möten den här dagen. På kvällen satsar du på att få olika projekt avslutade. Det kan vara att du jobbar över på jobbet eller så är det projekt som har med hemmet att göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag tvekar du länge om du ska berätta sanningen för en vän. Du har undanhållit hen det här för hens eget bästa men nu börjar du inse att det inte är din uppgift att bestämma vad det är som är lämpligt eller tvärtom för din vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att ta tag i olika projekt och få dem att fungera. Du tycket det är kul med variation. En person som du inte sett på länge dyker plötsligt upp igen och det blir ett riktigt kärt återseende. Kvällen handlar om att lära sig nya saker.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar det ganska lugnt idag och det är bra. Du stressar alldeles för ofta och det kan vara psykiskt påfrestande. Ett erbjudande som du får under eftermiddagen är frestande. Du måste ta och fundera lite extra på om det finns en möjlighet att hoppa på det här projektet.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du lite modigare. Du vågar visa lite mer ironi och humor något som uppskattas om det används på rätt sätt. Var bara försiktig så du inte förolämpar den person du vill imponera på. Ibland är gränsen hårfin.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons