Lördag 22/4

22 apr, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du tar inte allt för lätt på ett löfte som du fått och därför bli du väldigt förnärmad när du upptäcker att den person som gav löftet mer ser det något man slänger ur sig på en höft än som ett löfte. Här gäller det att reda ut begreppen.

Oxen 20/4-20/5

Du är ganska pragmatisk just nu. Du tar en dag i sänder och hoppas på att saker ska lösa sig lite vart efter. Det finns ett lugn och en tillförsikt i ditt horoskop som gör livet enkelt för dig. När det gäller kärllek är det allt annat än enkelt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen vill du vara väldigt tydlig så att det inte sker några missförstånd. Det har blivit problem med kommunikationen tidigare så nu gäller raka rör. Under den här dagen så vill du reda ut gamla konflikter och sluta nya allianser.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt lågmäld idag. Dina tankar vandrar ständigt iväg och du har svårt att fokusera på nuet. Det verkar som om du dagdrömmer en hel del just nu. Venus är stark i ditt tecken och det gör att du har lätt för att bli förälskad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en skärpa i ditt tecken den här helgen. Du är missnöjd med en persons agerande och du låter den här personen få veta det. För dig är det viktigt att inte sticka under stol med vad du känner. Du visar klart och tydligt vart skåpet ska stå.

Jungfru 23/8-22/9

Idag gör du av med alldels för mycket pengar för din smak. Du spenderar det på något du behöver och på något som du inte behöver men som du vill ha. I grund och botten handlar det om att som Jungfru är du väldigt svag för lyx och kvalitet.

Vågen 23/9-22/10

Du sörjer något som har varit eftersom du vet att det inte finns någon väg tillbaka. Det här är en del av din barndom som försvinner och det gör ont även om du vet att du måste gå vidare i livet. På kvällen passar du på att fira en framgång eller en vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Du anser att du inte har något att dölja, men ändå försöker du undvika att tala om vad du egentligen känner när du blir ställd mot väggen. Du är rätt så säker på att din ärlighet inte skulle uppskattas av din partner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lite seg, men det kan vara bra eftersom du alltid håller ett så högt tempo i vanliga fall. Du behöver tid att vila upp dig och komma ikapp mentalt. Under kvällen får du nyheter som kan överraska.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir rolig och väcker en hel del känslor. Du umgås med människor som du vanligtvis inte brukar vara med, men det blir ett trevligt ombyte. En av personerna smickrar dig lite extra och det gör dig väldigt glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ganska nöjd med att ta det lugnt idag. Du stressar rätt så mycket i vanliga fall så nu tycker du att du förtjänar att ägna dig åt en hobby. Kvällen handlar om att äta god mat, vara med vänner och bara njuta.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig rätt så trött efter veckan och väljer antagligen att stanna inne. Det blir en skön dag och en ännu skönare kväll. Som singel drömmer du om kärleken, men du är ganska passiv. Du väntar på att någon annan ska ta initiativet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons