Söndag 23/4

23 apr, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det finns inga måsten idag, bara njut av att vara ledig och av att det är vår. Har du möjlighet ska du spendera så mycket du kan av dagen utomhus. Vårluften gör dig gott och får dig att se positivare på dina problem.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som kan bli ganska vresig om du bemöts på fel sätt. Börja dagen med flera koppar kaffe och ditt allra sötaste leende för det kommer du att behöva idag. Om du håller dig positiv så kan det bli en ganska trevlig söndag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inga måsten, bara möjligheter idag. Försök att inte planera in för mycket, det är bättre att kunna improvisera. Den här dagen lovar nyheter, överraskningar och en hel del skratt. Våga släppa loss och visa precis hur rolig du kan vara.

Kräftan 21/6-22/7

Du är rätt så ilsken på en vän som inte vet sitt eget bästa. I grund och botten handlar det om att du bryr dig om den här personen väldigt mycket och vill inte se hen råka illa ut. Din omtanke kan ta sig lite roliga uttryck ibland.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra dag där du visar dina nära hur mycket de betyder för dig. Du tycker om att visa kärlek, men på sista tiden har det varit mycket arbete och du har varit trött och grinig. Nu vill du kompensera för tidigare brister.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns inget stopp på dig idag, du startar projekt på projekt. Det kan vara allt från garderobsröjning till joggingrunda. Du är väldigt rastlös, det är som om du känner på dig att något är på väg att hända.

Vågen 23/9-22/10

Du trivs bra just nu. Dagarna rinner förbi och livet är ganska behagligt. Du tar inte så många initiativ utan föredrar att ta dagen lite som den kommer. Den här söndagen blir lat, härlig och fullkomligt dekadent.

Skorpionen 23/10-21-11

Visst kan du fortsätta att ljuga för dig själv, men det kommer inte att hjälpa. Till slut är det bara en sanning som gäller och det är lika bra att du erkänner den för dig själv. Kvällen visar på en positiv energi som har med kärlek att göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är brutalt ärlig idag och det gör att du kan få ett visst mothugg från vissa familjemedlemmar. Det är inte ofta som du råkar i bråk med dina närmaste, men idag rensar ni luften ordentligt mellan er och det kan vara befriande.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att visa vad du går för i ett offentligt sammanhang. Du tyckeratt det är roligt att engagera dig i en hobby eller en idrott och du går verkligen in för din uppgift. Kvällen blir rätt så sen.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen handlar om att vara energisk och om att vara positiv och lugn. Du hjälper en hel del personer som har lite problem eller som av någon anledning är väldigt nervösa. Här gäller det att uppträda samlat och ge ett klokt intryck.

Fiskarna 19/2-20/3

Du längtar lite efter vardagen eftersom den utmanar dig mer än helgen. Även om du njuter av att vara ledig så tycker du tiden går lite långsamt och det finns inte lika mycket att göra som under resten av veckan. Det kan också vara att du saknar en viss person som bara finns där på vardagar.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons