Måndag 24/4

24 apr, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du envisas med att inte lyssna på de goda råd som du får och det ställer till problem för dig. Du vill verkligen framåt just nu, samtidigt som du är för envis för att ta till dig just det som du behöver för att komma dit du vill.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir lite tråkig inledningsvis, men under dagen kan nya möten få dig att tina upp. Du börjar hitta din roll i allt det okända och du föredrar att ta en dag i taget. En kollega anförtror dig en ganska tung hemlighet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte på humör för lekar idag. Du vill ha raka puckar och ärliga svar. Du tycker verkligen att du förtjänar att få veta vad det är som pågår, men människorna omkring dig tycks tassa på då för att inte irritera dig ännu mer.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på ett strålande måndagshumör. Du får massor av saker gjorda och du trivs verkligen med ditt liv just nu. Det enda som bekymrar dig är en person som du bryr dig mycket om men som alltid tycks hamna i blåsväder.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt mån om dina vänner och du ser till att knyta dem närmare. För dig är sammanhållning viktigt och du vill inte att någon ska känna sig utanför. Din omtanke berör och många älskar dig för din värme.

Jungfru 23/8-22/9

Du är ganska irriterad idag eftersom du inte lyckas övertyga din chef om att din åsikt är bra. Hen har en helt annan ståndpunkt som hen håller fast vid trots dina fantastiska argument. Du känner dig en smula överkörd.

Vågen 23/9-22/10

Du är inte på humör för att någon ska dalta med dig och därför blir du arg när din partner visar dig ovanligt mycket hänsyn. Det handlar inte om att hen daltar. Hen älskar dig och är rädd om dig, det är allt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte särskilt bra på att läsa människor, men du tycker att du är det vilket gör att du hamnar i en ganska jobbig situation idag. Din radar för vad som är passande är helt avstängd och du märker inte att du klampar in på ett väldigt känsligt område.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du försöker att uppmuntra en vän som har det lite jobbigt just nu. Det handlar om att hen vill komma bort från den här arbetsplatsen och även om du förstår hur hen tänker så anser du att tills det finns alternativ så får man göra det bästa av situationen.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir rolig. Du umgås med människor du känner dig trygg med och du tycker att dagen är ganska intressant. Det finns någon som oroar sig mycket för dig och du tycker att hens oro är väldigt charmig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en händelserik dag inte minst för att du lovat att vara med på ett antal möten och flera av dem går in i varandra. Du har svårt att hänga med i alla svängar samtidigt som du tycker att ditt jobb är väldigt utvecklande och intressant just nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Alla vill något, men du vill mest och det visar du idag. Du är ambitiös, framåt och väldigt målmedveten. När det kommer till kärlek så tar du ett steg i rätt riktning. Du har börjat inse hur du ska bete för att charma en viss person.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons