Tisdag 25/4

25 apr, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen har du rätt att säga vad du vill men du bör ändå tänka dig för eftersom din uppriktighet kan såra i onödan. Under kvällen möter du en person som inte verkar ha några mål i livet.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att medla och om att hitta ett sätt att jobba på utan att det tar för mycket energi från andra projekt. Just nu har du bra energi med dig från både Solen och Venus vilket bör underlätta i ditt arbete.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen tvingas du tänka om och det kan vara lite svårt. Du har kört på i samma invanda spår ett antal år och nu förväntas du att tänka på ett helt annat sätt. Under kvällen möter du protester från en nära vän eller din partner. Hen tycker du är borta för mycket.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir ganska tråkig. Du saknar någon särskilt under dagens första timmar och när hen äntligen dyker upp så får du inte den uppmärksamhet som du vill ha. Under dagen tar du ett stort steg i rätt riktning när du smickrar en chef utan att veta om det.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Din envishet får dig att vilja komma närmare ett mål som du har satt upp. Det blir en riktigt lyckad dag där du genomför en hel delprojekt med ett bra resultat. På kvällen är du sugen på att fira dina framgångar.

Jungfru 23/8-22/9

Ingen vet hur du kommer att reagera inför ett besked som du får från en chef. Det handlar om att du tycker att du blir behandlad fel och du blir besviken. Egentligen har det mesta gått korrekt till, i slutänden så kommer det ned till tycke och smak och där går era åsikter isär.

Vågen 23/9-22/10

Du försöker att inte visa dina äkta känslor idag och det är bra. Genom att läsa människor och använda dig av din naturliga charm så kommer du att ha lättar att nå dina mål än om du bara kör på. På kvällen är det sport som gäller.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns någon som attraherar dig, men som du vet att du borde hålla dig borta ifrån. Tyvärr går det inte riktigt så som du tänkt dig eftersom din passion är starkare än ditt förnuft. Här balanserar du på en knivsegg.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns humor och äkta glädje i ditt horoskop idag. Du njuter av att omge dig med människor som du tycker om och det blir en bra dag. Under eftermiddagen krävs det en hel del bollande för att få alla projekt att gå ihop.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du både goda och dåliga nyheter på samma gång. Du blir lite besviken eftersom du måste ändra om i dina planer för våren. I övrigt en social och trevlig dag där du fokuserar på människor som du gillar att umgås med.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att hinna med alla projekt idag eftersom det händer så mycket hela tiden. Under den här tisdagen vänder en motgång till en framgång och det kan ge dig mer pengar inom en snar framtid. Kvällen handlar om att ta hand om en yngre släkting.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att bestämma dig för vad det är du tycker och tänker om en viss person. Vissa dagar är hen det mest attraktiva som finns med du andra dagar inte kan låta bli att bli irriterad på personen ifråga.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons