Onsdag 26/4

26 apr, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att få igenom ett beslut som har med arbetet att göra. Det beror på att du och din familj är oense. Du vill välja en väg medan dina när tycker att du sak satsa på tryggheten istället. Det blir en livlig diskussion idag.

Oxen 20/4-20/5

Du börjar anpassa dig till den nya situation som du befinner dig i. Tack vare din charm och din förmåga att få människor att känna sig uppskattade så lyckas du forcera en del hinder. Kvällen bjuder på en trevlig överraskning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du utnyttjar din charm för att vinna dina mål idag. Ibland blir du lat och då ser du till att någon annan gör de tunga bitarna. Under dagen möter du en person som får dig att må extra bra med sitt leende och din varma personlighet.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska intensiv onsdag på ett bra sätt. Du är med vänner och du trivs även om det finns någon som du saknar lite idag. Tiden går fort och du ser till att utnyttja den på bästa möjliga sätt. Kvällen handlar om att våga ta ett initiativ.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är rädd att du har försagt dig till en person som man inte bör prata skit med. Den här personen är väldigt skvallrig och du är nästan säker på att din hemlighet inte kommer att vara så hemlig imorgon.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir ganska intensiv även om du försöker hålla ned tempot en aning. Du har många saker som du vill få gjorda och du får dåligt samvete när du inte hinner med allt. Under kvällen drabbas du av en insikt som rör ditt privatliv.

Vågen 23/9-22/10

Du lever på din charm idag. Genom att helt enkelt vara oemotståndlig lyckas du undvika de tråkigaste uppgifterna på jobbet. Du låter någon annan dra det tunga lasset istället. Kvällen handlar om att våga ge järnet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ett strålande gott humör den här onsdagen. Det finns så mycket du vill uppnå och för första gången på länge har du möjlighet att komma ett steg närmare dina mål. Under eftermiddagen får du höra ett rykte som du vill kolla upp om det är sant.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en varierande dag där du lyckas med saker som du brukar ha svårt för i vanliga fall. Neptunus gör dig mer flexibel och Urans stabiliserar arbetet på ett positivt sätt. Under eftermiddagen får du beröm av en chef.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen börjar ganska tråkigt. Du känner dig rastlös och vill hitta på något som skakar om lite. Oftast är du den som undviker intriger, men idag så planerar du ut frön till något som kan växa och bli ganska turbulent om en tid.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns mycket att göra idag så det gäller att du fokuserar på rätt saker. Ibland blir du lite för självgod och då glömmer du att dubbelkontrollera det du gör vilket kan resultera i slarvfel från din sida.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är besviken på att en aktivitet inte blir så som du hoppats. Den person som du vill dela den här upplevelsen med är sjuk eller frånvarande vilket drar ned helheten. Även om det blir en trevlig dag så känns det inte mycket mer än okej.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons