Fredag 28/4

28 apr, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en livlig och överraskande fredag där du får mycket nyttigt gjort men också hinner ägna dig åt en del nöjen. Du är på ett strålande humör och din charm är svårt att stå emot. När du har den här utstrålningen så flockas människor omkring dig.

Oxen 20/4-20/5

Du faller för en person och kan inte göra något åt det. Bakom sin korrekta yta har Oxen en passionerad själ och idag inser du att du är hopplös, oåterkalleligt förälskad i en viss person och det enda du kan göra är att hoppas att det löser sig på ett smidigt sätt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen handlar lite om att chansa och om att bolla med marginaler. Du är en hejare på att trolla med siffror när du vill och det vill du idag. På kvällen är det fest som gäller. Är du ung och singel går du gärna ut annars kan du satsa på en romantisk middag hemma istället.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en hel del berg och dalbane åkande rent känslomässigt för din del idag. Du vill verkligen tro att en person som du tycker om känner samma sak för dig, men du har svårt att läsa den här personen och det gör dig frustrerad. Du är för stolt för att fråga rakt ut.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Ibland är det bättre att du håller tyst och iaktta vad som händer än att lägga sig i allt du ser. Problemet med dig är din nyfikenhet och din passion för intriger. Du har svårt att hålla dig neutral i en sådan här smaskig konflikt.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att sätta upp mål och att fullfölja dem. Det låter så enkelt, men det är ganska komplicerat eftersom dina mål förutsätter att det finns andra personer som också vill jobba. Idag verkar alla dina kollegor vilja maska.

Vågen 23/9-22/10

Du är arg och besviken på en vän som inte gör som du vill. Du anser att du gjort så mycket för att hjälpa den här personen och nu förstör hen bara för sig själv hela tiden. Under dagen möter du flera kollegor som har hört ett märkligt rykte.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är det vänskap, kärlek och flirt som gäller. Du vet att du kan linda flera personer rund ditt lillfinger, men det är inte den persons uppmärksamhet som du vill ha som du får. Ditt problem är att du alltid vill ha det mest svårfångade bytet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ignorerar personer som inte tilltalar dig idag och det skapar en konflikt. Skytten är världsmästare på att skapa turbulens i sin omgivning, särskilt när det är händelselöst så som det är idag. På kvällen är det kompisar som gäller.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intressant, lärorik och rolig fredag. Du vill röra om lite i kastrullerna och det lyckas du verkligen göra. Det handlar i grund och botten om att du är uttråkad och då tycker du det är kul att bryta mot konventionerna. Det lustiga är att du är den enda som kommer undan med att uppföra dig så här.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om siffror, pengar och om ekonomi antingen på jobbet eller privat. Du har en förmåga att trolla när det behövs och det gör du idag. Under den här eftermiddagen får du goda nyheter som rör en resa.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar det lugnt idag och bidar din tid. Du har lärt dig att det är ingen idé att stressa för då når du inte de resultat du vill åt. Onsdagen var en mindre bakslag för din del, men nu hör du något som får dig att fundera i nya banor.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons