Lördag 29/4

29 apr, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en dag som går i frihetens tecken. Du kan göra som du vill utan att behöva ta hänsyn till omgivningen. Samtidigt som det är fantastiskt att bara behöva fundera på sig själv så är det också lite ensamt. Du är van att ha många omkring dig.

Oxen 20/4-20/5

Du plockar en del idag. Det har inte funnits tid eller ork tidigare i veckan att fixa med hemmet, men nu känner du att du måste få lite ordning. På kvällen är det god mat och trevligt umgänge som gäller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra lördag där fokus ligger på kärleken. Oavsett om du är nyförälskad eller om du har ett förhållande sedan lång tid tillbaka så ser du till att få liv i glöden. Som singel kan du upplevas som rätt så flirtig.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen kretsar kring familjen och kring dina närmaste. Det blir en bra lördag där fokus ligger på att vila och ta det lugnt. En familjemedlem har ekonomiska problem och du gör ditt bästa för att hjälpa hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här lördagen passar du på att vara ute så mycket som du kan. Våren lockar fram dina bästa sidor och du njuter verkligen av solen och värmen. Oavsett om du tar en picknick i gräset eller går en långpromenad i skogen så är det här det bästa sättet för dig att samla energi.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en vanemänniska och du har svårt när någon rubbar dina cirklar. Till stor del beror det på att du trivs bäst när du vet vad som ska hända oavsett om det är positivt eller negativt. Du gillar att vara beredd i livet.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir rolig och lite annorlunda. Du tar dig an projekt som du oftast brukar ägna dig åt lite senare under våren. Den här lördagen handlar om att bekänna en lögn och visa dina känslor för en person som du oftast håller masken inför.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir ganska lugn. Du fokuserar på målet istället för att gå in så mycket i nuet. Just nu finns det mycket eld i ditt horoskop och med elden kommer passionen. Du älskar att jaga och nu har du äntligen hittat någon som är värd din energi.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du lägger en hel del värderingar i något som en kompis säger idag. Det handlar om vad du tycker är moralsikt riktigt och vad du tycker är etiskt förkastligt. Du vet att det här är subjektiva åsikter, men ändå anser du att du har rätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra dag där du får både en del nytta gjort samtidigt som du hinner med att umgås med vänner. Just nu tycker du det är roligt att ha många olika kompisar omkring. Du trivs bäst när du hänger i ett gäng och du bli en del av en grupp.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här lördagen kretsar kring ett ganska dyrt inköp. Du har insett att du inte har så mycket val och nu tänker du hitta den bästa lösningen till det bästa priset. Kvällen handlar om att vara tillsammans med en större grupp människor.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en fantastisk lördag. Ett slumpartat möte ger dig den information du behöver för att kunna fortskrida med dina planer. Du har fått en idé som är både kreativ och genial på samma gång. Det visar på att du har flyt med det mesta just nu.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons