Söndag 30/4

30 apr, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra inledning på den här valborgsmässoaftonen. Du får chansen att umgås med en person som du beundrar och är lite attraherad av. Kvällen bjuder på variation och massor av värme och skratt.

Oxen 20/4-20/5

Under den här dagen passar du på att klargöra ett par saker för en ung släkting eller vän. Du vill visa att du har ögonen på den här personen. Kvällen bjuder på god mat och trevligt sällskap. Du hinner arbeta dig igenom både lättsamt skvaller och lite tyngre ämnen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en lättsam söndag där du njuter främst av att kunna vara ledig. Det är inte så ofta som du går ut en söndagskväll av naturliga skäl, men just idag passar du på att släppa loss lite. Du är väldigt social tack vare Merkurius inflytande på ditt tecken.

Kräftan 21/6-22/7

Det bästa du vet är att få som du vill i ett visst sammanhang och därför blir du lite besviken när saker inte blir så som du planerat. Här är det flexibilitet som gäller. Försök att vara öppen för nyheter och våga testa det okända.

Annons

 Lejonet 23/7-22/8

Du är på etts trålande gott humör idag och det visar sig inte minst när det gäller din familj. Du tar hand om de dina lite extra och skämmer bort dem med god mat och massor av värme. Kvällen blir trevlig och traditionsbunden.

Jungfru 23/8-22/9

Den valborgsmässoaftonen vill du gärna träffa en speciell person. Oavsett om det är genom ett slumpartat möte eller om du ser till att hjälpa ödet lite på traven så blir det en bra dag och en ännu bättre kväll.

Vågen 23/9-22/10

Du är redo att ta dig an ett nytt projekt och du är full av energi och entusiasm idag. En familjemedlem känner sig lite hängig och kan inte förstå att du kan vara så hurtig. Låt din äskade vara i fred och njut av att må så bra som du gör. Kvällen handlar om att träffa vänner.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en vän som ställer upp i alla lägen när du väl blivit tajt med någon. Det handlar om lojalitet för din del och det är något du tycker är väldigt viktigt. Du föraktar personer som inte har integritet och som inte vet vad trofasthet är.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en massa olika aktiviteter för dig idag och dagen går så fort att du inte riktigt hinner njuta av den. Helst skulle du försöka avboka lite saker så du kan dra ned tempot, men du har svårt att prioritera det som är viktigast så du kör fullt tempo hela tiden istället.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att vara aktiv och ha roligt. Du har bestämt dig för att det här ska bli en minnesvärd dag och det kommer den att bli. Under eftermiddagen eller kvällen möter du en person som får dig att börja drömma.

Vattumannen 20/1-18/2

Du respekterar dina vänner och deras sätt att hantera problem. Vanligtvis tycker du att just de här personerna är väldigt slarviga så de får skylla sig själv, men just idag visar de prov både på organisationsförmåga och på handlingskraft.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du inte ska bli så besviken på en vän för att hen är sjuk och inte kan fullfölja sina planer med dig. Om du bara vågar gå ut ensam så kan det här bli en av de bästa kvällarna på länge. Du möter massor av trevliga och intressanta människor.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons