Måndag 1/5

01 maj, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en intensiv måndag där du tvingar dig själv att göra saker som du egentligen tycker är tråkiga. Mycket handlar om att det är bra att få saker gjorda. Under eftermiddagen får du höra ett rykte om ett arbete som du är intresserad av.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intensiv dag från morgon till kväll. Du är social och trevlig och ser till att hålla humöret uppe även när du börjar bli trött. Det som glädjer dig mest är att din övriga familj verkligen verkar njuta av den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett strålande måndagshumör och det beror på att du antagligen är ledig. Om du jobbar så överanstränger du dig knappast. Du tar en sak i taget och ser till att avsluta den innan du påbörjar något nytt. Kvällen handlar om att våga.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant dag där du får en hel del av dina sanningar bekräftade. Du tar till olika verktyg för att spinna ditt nät kring en person som är ytterst svårfångad och din skicklighet ger utdelning idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Ditt tålamod lönar sig. Du har verkligen kämpat för ett behålla lugnet och vara resonabel med en familjemedlem eller släkting som hela tiden försöker tänja på gränserna. Idag är första dagen som du får det bekräftat att allt det arbete du lagt ned faktiskt ger utdelning.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att vara ute och njuta av det fina vädret. Just nu samlar du på solenergi för att orka ta dig igenom veckorna fram till semestern. För dig är det livsviktigt att få tillbringa minst ett par timmar om dagen utomhus. Våren är den tid då Jungfrun verkligen börjar blomma ut.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska intensiv dag där fokus ligger på hemmet och familjen. Du rör dig gärna inte utanför ditt område och måste du ge dig iväg så ser du till att din utflykt blir så kort och så smidig som möjligt.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag tar du ett för dig ovanligt initiativ. Du har insett att du inte kommer någonstans med att bida din tid så istället försöker du att vara lite mer aktiv i saker som direkt rör ditt liv. När det kommer till kärlek verkar det finnas mycket drama i ditt horoskop.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska rolig dag där du engagerar dig i ett kreativt projekt. Du känner att du ständigt utvecklas inom det här området och att du börjar bli riktigt hyfsad på det du gör. Kvällen ägnar du dig gärna åt hemmamys.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen går fort. Du har så mycket inplanerat att det blir nästan tajt att hänga med. När det gäller pengar kan du vara tvungen att lägga ned en ganska stor summa på något som du måste ha men som du egentligen inte vill betala för. Kvällen blir riktigt spännande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du uttrycker dig lite klumpigt idag och det gör att du av misstag trampar på några ömma tår. Du är inte den som brukar vara så engagerad som du är idag men just nu finns det något som verkligen har fångat ditt intresse till hundra procent.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ganska rak idag och det är bra. Om du ställer klara frågor så får du klara svar annars är risken stor att du går som katten kring het gröt. Under den här måndagen får du chansen att lära känna en ny bekant lite mer och det slår väl ut.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons