Tisdag 2/5

03 maj, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Dagen går väldigt fort och du hinner med en hel del. Ditt tempo är högt och du tycker det är kul att hugga tag i olika projekt. För dig är det skönt att jobba rent fysiskt. Du orkar inte riktigt engagera dig i mentala tankenötter den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir intensiv, i alla fall på förmiddagen. Du ser till att hålla ett högt tempo och fokusera på dina egna projekt snarare än att försöka räkna ut vad dina kollegor pysslar med. Ett trevligt samtal med en attraktiv person förhöjer stämningen den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att vara så exakt som möjligt. Om du inte vill jobba över idag så gäller det att inte slarva. Du har en förmåga att hela tiden skippa väsentliga mellansteg för att spara tid och då slutar det med att du skaffar dig merjobb istället.

Kräftan 21/6-22/7

Det tar lång tid att bekräfta en teori som du har och därför så går saker inte riktigt som planerat idag. Här gäller det att tänka flexibelt och arbeta utanför ramarna. Månen stärker din kreativitet så använd dig av den.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar inte om vad du resonerar utan hur du framställer fakta. Om du vill driva igenom din vilja måste du vara övertygande och kunna motivera dina svar på samtliga frågor. Våga bre på lite extra.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska tråkig inledning på veckan. Oavsett om det är mycket eller lite att göra så är du trött och grinig vilket gör dig ganska ineffektiv. Enn kollega blir irriterad på ditt beteende och bestämmer sig för att konfrontera dig.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att våga och om att kunna. Du brukar inte vara den modiga i din grupp, men idag känner du för att ta risker. Det är Plutos position som gör dig så kaxig. I övrigt en ganska typisk tisdag. Kvällen kan bjuda på en överraskning som rör din ekonomi.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är det din dag att glänsa och ingen kan slå dig på fingrarna där. Där är glad, flirtig och ovanligt charmig. Personer som kan vara lite svåra att ha att göra med faller pladask för din varma utstrålning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du lyssnar inte så bra idag och det skapar en konflikt mellan dig och din partner/vän. Ni brukar inte ha svårt att kommunicera, men just idag så blir det en hel del onödiga missförstånd er emellan: Så länge ni båda kan be om ursäkt så är det ingen fara.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir rolig och varierande. Du har varit borta från en aktivitet en längre tid, men nu får du möjlighet att börja utöva den igen vilket gör dig väldigt nöjd. Du tar tag i en konflikt med en vän och reder ut den en gång för alla.

Vattumannen 20/1-18/2

Om du inte är beredd att höra svaret så ska du inte sälla frågan, enkel matematik. Du måste lära dig att inte lägga näsan i blöt bara för att du är nyfiken. Vissa hemligheter mår bäst av att få förbli hemliga.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen handlar om att vara beredd på det oväntade och att vara flexibel. Du är en intensiv person som brukar hålla högt tempo, men idag handlar det inte bara om att bara effektiv, du måste kunna tänka, dra slutsatser och sedan arbeta utifrån dem.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons