Onsdag 3/5

03 maj, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du vet att går över gränsen med en närstående idag men du kan inte låta bli att provocera. Det riktigt kittlar i dig av irritation när det kommer till den här personen. Under eftermiddagen så försöker du förlika dig med vissa uppgifter som du trycker är tråkiga.

Oxen 20/4-20/5

Du gör vad du ska idag och utan att veta om det så imponerar du på en högt uppsatt person. Du har ett tålamod och en vilja som är svårt att slå. Under dagen testar du din humor på en rätt så lättflirtad person. Dina försök faller väl ut.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är trött på att alltid få stå till svars för något som du inte gjort. Idag anklagar en kollega dig för en miss som du vet att du inte orsakat men du har svårt att bevisa din oskuld. Det är inte första gången den här personen gör så här mot dig.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om ekonomi och att få alla finanser att gå ihop. Ibland skulle det vara enklare om du inte behövde planera så lång fram i tiden som du gör nu. Du har svårt att spara långsiktigt eftersom det är så mycket du vill ha kortsiktigt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska långtråkig dag där fokus ligger på rutinarbete och det gör dig trött. Helst skulle du vilja ägna dig åt något som är mer stimulerande, men du har tyvärr inte den möjligheten idag. Kvällen kan bjuda på mer underhållning.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att sätta mål och om att genomför dem på ett effektivt sätt. Ibland har du svårt att veta vad du vill, särskilt när Månen spelar en så stor roll i ditt horoskop som just nu. Månen orsaker en velighet hos dig som inte brukar finnas där i vanliga fall.

Vågen 23/9-22/10

Du är ledsen över att det inte går så som du tänkt dig idag. Din målbild och det resultat du presterar är inte samma sak. Till viss del beror det på att du har haft lite svårt att komma igång den här veckan. Kvällen bjuder på massor av fysisk aktivitet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir provocerad när en kollega går in och tar över en uppgift. För dig är det inte samarbete om en person styr och alla andra får göra som den personen säger. Du anser att din kollega är kass på allt som har med gruppverksamhet att göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns massor av energi i ditt horoskop just nu och med alla energi kommer också en massa kreativitet och idéer. Du känner dig verkligen fokuserad och du tycker att det är riktigt roligt att gå till jobbet.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intressant dag där fokus ligger på dig själv och din personliga utveckling. Du märker inte att du är iakttagen. Det finns någon som gärna skulle vara mer som du och mer med dig. Försök att hålla ögonen öppna så kommer du att bli både förvånad och smickrad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ganska folkilsken idag och det beror på att någon har utnyttjat din snällhet lite för mycket. Du har svårt att säga nej, men till slut går det över en gräns och då blir du sur istället. Dagen bjuder på en del problemställningar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du försöker hålla kontakten med en vän som är väldigt upptagen just nu. Det handlar om att hen har en hel del saker som hen måste hinna med och det känns som du är det minst viktiga på hens långa lista. Tala om hur du känner det.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons