Torsdag 4/5

04 maj, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Idag har du en hel del tråkiga saker som du måste ta itu med, men du betar av dem en efter en och det är du stolt över. Under den här dagen får du chansen att lära känna en ny kollega lite mer. Det visar sig att hen är rätt så intressant att ha att göra med.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen ser du till att bita ihop och inte klaga även om du är väldigt uttråkad. Du gör samma sak hela tiden och skulle inte ha något emot lite variation. En glad överraskning på eftermiddagen lyser upp hela den här torsdagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du tycker illa om en person men du försöker att inte visa det eftersom det finns en risk att du startar en onödig konflikt och det vill du inte. Eftersom det handlar om arbetet så är du tvungen att kunna samarbeta även om du tycker att det är jobbigt.

Kräftan 21/6-22/7

Idag ägnar du dig åt skvaller. Du kan inte rå för att du tycker det är så roligt att höra rykten och till viss del sprida dem vidare. Som person är du snäll och vill undvika att såra andra, därför försöker du att inte sprida förtal utan bara trevligt och lite underhållande skvaller.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är arg, glad och irriterad på samma gång. Det finns en kollega som lyckas frammana alla de här känslorna hos dig och det gör dig väldigt sårbar. Egentligen handlar det om att den här personen betyder mer för dig än du är beredd att erkänna just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en person som du ser alldeles för sällan, men just idag finns det utrymme för er två att träffas. Ta den här chansen nu när du har möjlighet även om du är trött. Du kommer att må så mycket bättre när ni har setts.

Vågen 23/9-22/10

Du är ivrig att säga ja till en person men du inser att du inte riktigt tänkt igenom den här situationen. Det kan bli knepigt att få ihop alla pusselbitar så att du verkligen kan delta i den här aktiviteten. Ibland är du väl impulsiv.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att nå fram till en viss person. Det är inte så ofta som du får chansen att prata med hen för det är så mycket som kommer i vägen hela tiden. Idag dyker det upp en unik chans att få umgås lite mer så passa på att ta den.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Din omtanke värmer idag och du gör ditt bästa för att få dina vänner att känna sig älskade. Du lyckas skapa en bra stämning med hjälp av små medel. Det kan vara en komplimang, en kram eller bara en blick som låter dina vänner förstå att du är där och att du lyssnar på dem.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir ganska tumult. En oväntad sanning avslöjas, en person blir sårad och en kollega går plötsligt in och tar dig i förvar. Du vet inte riktigt vad du ska tro, men dagen blir i alla fall intressant.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har ansvar för en större summa pengar och det tynger lite på dina axlar. Du vet att mycket hänger på dina instinkter och på att du ska kunna fatta snabba beslut. Hemma får du stöd och massor av kärlek från din familj vilket känns bra.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir inte så som du planerat den. Det kommer saker emellan vilket gör att du måste ändra på dina planer för kvällen och eftermiddagen. Du blir rätt så störd av att inte kunna tänka framåt eftersom det är så många som är involverade i ditt liv just nu och alla har sina egna planer.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons