Fredag 5/5

05 maj, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en möjligheternas dag om du bara håller ett öppet sinne. Just nu har du tur både i spel och i kärlek vilket kan vararätt så ovanligt. Om du satsar i spel bör du ändå hålla dig till mindre summer för vinsterna blir inte så stora.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en riktigt bra fredag. Du siktar på att gå hem lite tidigare och du lyckas i dina ambitioner. Du möter människor som smickrar dig och ger dig uppmärksamhet idag. När det gäller några kollegor verkar ni fortfarande ha lite svårt att komma överrens.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är den som lyssnar och tar till dig av de råd du får. Din kollega är helt oförstående varför någon ska lägga sig i ert arbete trots att den här personen har bevisligen både mer erfarenhet och kunskap än ni i det här ämnet.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att visa sina känslor. Du kan bli lite blyg i kärlek och då gömmer du dig bakom en skämtsam fasad. Idag är det dags att bekänna färg. Det är bara om du vågar som du kan vinna. Kvällen kan innehålla romantik.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en lite krånglig dag idag. Ett lån ställer till det för dig. Det verkar som detaljerna kring det här lånet har varit lite otydliga och det gör att du kan få problem. Det rak kommunikation som gäller fortsättningsvis.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite less på att alltid vara den som styr skeppet framåt på jobbet. Det verkar som om dina kollegor har onödigt stor respekt för din åsikt. Det skulle vara en mer kreativ stämning om andra vågade ta plats med sina idéer och visioner.

Vågen 23/9-22/10

Du tar en sak i taget idag och det är bra eftersom du verkar vara lite seg i hjärnan. Du har kanske en latent förkylning eller en virusinfektion av något slag. På kvällen piggnar du till och vill ut och träffa människor.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar för dig i olika sammanhang idag och det är bra. Genom att våga lite mer så har du större chans att lyckas. Just nu spelar du mer försiktigt än du vanligtvis brukar så det är därför det är bra att du tar några risker även om de är rätt så små.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att samla fakta och lyckas lägga ihop dem till en helhetsbild. Det låter ganska enkelt, men det är det inte eftersom sanningen inte är så enkelriktad som du tycks tro. Det finns olika nyanser av sanningar och olika skikt att utforska i den här historien.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir rolig och överraskande . Du umgås inte i samma grupp som du är van vid, men det nya ger en frisk fläkt och får dig att må bra. Under dagen söker du upp en person som verkar ensam. Du vill inte att någon ska känna sig utanför. Kvällen kan bjuda på fest eller liknande.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska intensiv fredag där det gäller att hinna med så mycket som möjligt innan kvällen. Du är framåt och du är noggrann på samma gång. På kvällen umgås du gärna med din familj. Du tycker om hemmamys.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir kanske inte riktigt så som du tänkt dig den, men den blir bra ändå. Du hinner med en hel del aktiviteter, främst för att du har framförhållning och en benhård vilja att lyckas. Under kvällen möter du nya människor.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons