Lördag 6/5

06 maj, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska intressant lördag som börjar med olika projekt och avslutas tillsammans med goda vänner. Du firar något speciellt den här dagen. Det kan vara en födelsedag eller en annan form av bemärkelsedag.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir ganska medioker, men du njuter ändå. Ibland är lugnet värt mer än alla händelser tillsammans. På kvällen vill du träffa vänner och då ser du till att få den uppmärksamhet du anser att du förtjänar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet inte ditt eget bästa och det är därför du gör en ganska grov överträdelse idag. Det handlar om att du provocerar omedvetet bara för att du inte har något bättre för dig. En släkting blir irriterad på ditt beteende och säger ifrån.

Kräftan 21/6-22/7

Du är dålig på att erkänna din brister. Nu har du kallat en person som du egentligen tycker mycket om för något ganska fult och försöker att låtsas som om du inte sagt något. Ett bra försök, men att stoppa huvudet i sanden kommer knappast att hjälpa dig ur den här situationen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inser att du måste vara tydligare. Idag uppstår ett missförstånd som leder till ett onödigt gräl bara för att du inte varit riktigt klar med vad du menar. Du tror ibland att det är bättre att vara vag eftersom det lämnar saker öppna, men i det här fallet har det motsatt effekt.

Jungfru 23/8-22/9

Du vill gärna visa att du kan, men du vill samtidigt inte framstå som den duktiga. För dig gäller det att hitta ett mellanläge där du är driven och kompetent utan att vara inställsam. Balansen är A och O för dig och det gäller så väl på jobbet eller som idag, i ett fritidsprojekt.

Vågen 23/9-22/10

Du kan bli löjligt arg för småsaker idag. Det är Plutos position som framkallar den här effekten hos dig och det gör att du får problem när det gäller olika former av samarbete. Du föredrar att utföra saker på egen hand den här lördagen. Kvällen blir trevlig men stillsam.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Du söker dig till nygamla vänner just nu. Det handlar om att du tröttnat på vissa och behöver omväxling. Som Skorpion har du ett behov av förändring i ditt liv och just idag ligger den förändringen i en ny kompis konstellation.

Skytten 22/11-21/12

Du är arg på en vän för att du tycker att hen sviker ditt förtroende. Egentligen är din hemlighet lika mycket din väns och därför kan man inte tala om att svika ett förtroende om hen väljer att dela den med någon annan. I övrigt en rolig och ganska avslappnad dag där du gör av med för mycket pengar.

Stenbocken 22/12-19/1

Var inte den som står tillbaka idag. Du har möjligheten att få uppmärksamhet i alla möjliga former så se till att sticka ut och synas. Det finns kärlek och romantik inom räckhåll för alla Stenbockssinglar, här gäller det bara att ta för sig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill visa någon hur mycket hen betyder för dig och det gör du genom att ordna en liten överraskning idag. Du brukar vara en dålig organisatör på den typen av områden, men idag visar du prov både på kreativitet och på improvisation.

Fiskarna 19/2-20/3

Du skäms för något som du sagt eller gjort. Du agerade väldigt omoget och nu blir det svårt att stryka ett streck över den här händelsen. Att be om ursäkt är inte ett alternativ i ord, men kanske kan du försöka att visa med en gest att du är lite ångerfull.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons