Söndag 7/5

07 maj, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Idag tar du bladet från munnen och säger vad du egentligen tänker. Hur reaktionen bli på det beror på vilken situation du väljer att avslöja dina känslor i. Du kan förvänta dig en känslointensiv dag och en ganska het kväll.

Oxen 20/4-20/5

Det finns lite av en längtan bort i ditt horoskop just nu. Du nöjer dig i din vardag men du är inte riktigt lycklig. Det kan vara bostaden, förhållande, bristen på förhållande, vänner eller kollegor som förorsakar de här känslorna. Just nu är det nog bara att bita ihop, det kommer att vända snart.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är busig, rolig och helt oemotståndlig idag. Det finns ingen som inte kan låta bli att le när du drar din skämt. Tvillingarnas charm är legendarisk och idag vet du precis mot vem du vill rikta den. Dagen blir förtrollande och händelserik.

Kräftan 21/6-22/7

Du har problem med att få alla utgifter att gå ihop just nu. Det finns mycket du vill köpa, men dina pengar räcker inte riktigt till. Här måste du fatta kloka och sparsamma beslut även om det känns lite tråkigt. Du får helt enkelt lyxa med en budget.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en diskussion som du alltid förlorar och det beror på att du inte klarar av att säga nej till den här personen. Oavsett om det gäller pengar, en tjänst eller bara en kram så finns du alltid där. Det ni två har är unikt och det vet du om därför tolererar du hens beteende.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på en massa intressanta aktiviteter, i alla fall för tidigt födda Jungfruar. Här gäller det att vara utvilad och alert för att orka med hela dagen. Undvik om möjligt både kaffe och alkohol i allt för stora mängder, det trubbar av din uppmärksamhet för detaljer.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att kompromissa något du är en expert på. Du lär gärna ut dina knep till en mindre anpassningsbar vän. Du vet hur du ska hitta metoder för att få alla i en grupp att känna sig välkomna, sedda och framförallt få dem att bidra med sitt yttersta.

Skorpionen 23/10-21-11

Du glömmer bort en vän som fyller år eller något liknande idag vilket du får äta upp genom en hel del vassa pikar och beska kommentarer. Du är inte upplagd för att bli uppläxad och det kan bli upptakten till en ganska tråkig konflikt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns något avvaktande hos dig idag. Det handlar om att du försöker räkna ut åt vilket håll vinden blåser just nu. Du vet att det händer saker hela tiden som får dig att ändra på dina planer. Just nu vill du bara ha lite fasta ramar att jobba inom.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en trevlig söndag där fokus ligger på att träffa människor som du inte ser så ofta och bara ha trevligt. Det är sällan som du tillåter dig att slappna av och bara njuta så som du gör idag. På kvällen märker du att en person är intresserad av dig genom något som hen gör eller säger.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en ganska stressig, men ändå trevlig söndag att se fram emot. Det finns mycket som ska hinnas med och det gör att du har svårt att fokusera på nuet eftersom du hela tiden ligger ett par steg framåt i dina planer.

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen handlar lite om att slicka sin sår och försöka tänka ut en ny plan. Du har insett att du inte alltid är så smidig som du skulle vilja vara och tidigare i veckan uttryckte du dig ganska klumpigt till en person som du egentligen bryr dig en hel del om.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons