Tisdag 9/5

09 maj, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du har vad som krävs för att ta dig an utmaningarna den här dagen. Du beter dig mer moget och insiktsfullt än vanligt. Du inser att en kollega inte får komma till sin rätt och gör vad du kan för att hjälpa hen att hitta utmaningar på arbetet.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir kanske inte jätterolig, men du gör ditt bästa för att hålla humöret upp och hitta något positivt i allt du gör. Just nu finns det en hel del utmaningar att sätta tänderna i och du är villig att hjälpa till så gott du kan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Tisdagen inleds lugnt men sedan trappas tempot upp och du får mycket att göra. Det mesta den här dagen handlar om att vara försiktig med siffror och noggrann när du gör olika former av analyser. Socialt blir det en trevlig dag.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig lite besviken på en vän för att hen inte hjälper dig med något som ligger dig väldigt varmt om hjärtat. Det finns en person som du tycker väldigt mycket om, men som du av olika skäl inte får vara med så mycket som du skulle vilja.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir lite förvirrande inledningsvis, men den slutar bra. Du har många järn i elden men ingen riktig koll. Vad du skulle behöva är struktur i form av listor. En kollega ser ingen som helt möjlighet att hjälpa dig fast hen borde ställa upp för dig med tanke på vad du gjort för hen.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska intressant dag där du lär dig nya saker. Du tar dig an små och stora utmaningar som hjälper dig att fokusera framåt. Just nu gäller det att visa ett engagemang om du vill klättra i karriären.

Vågen 23/9-22/10

Du är besviken på en vän för att hen har glömt bort att höra av sig till dig. Du anser att den här personen är ganska nonchalant och det är inte första gången hen struntar i att ringa. Kvällen visar på en mängd roliga aktiviteter.

Skorpionen 23/10-21-11

För dig är kärlek och passion något som upptar dina tankar. Har du ett förhållande så drömmer du mest. Som singel har du siktet inställt på en viss person, men det är inte säkert att hen är mottaglig för din charm just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du satsar på jobbet. Du vill visa vad du går för och det gör du genom att lägga ned både tid och engagemang på dina uppgifter. Du är mogen för nya utmaningar, men dina chefer ser inte dina kvaliteter och det gör dig lite besviken.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra dag där du omger dig med vänner. Du har tagit ett steg tillbaka och väljer att spela en mindre framträdande roll i det sociala livet ändå är det till dig man vänder sig för att få inspiration och råd.

Vattumannen 20/1-18/2

Du känner dig lite stressad över att en del projekt på jobbet som inte går så som du önskar att de skulle gå. I mångt och mycket handlar det om att du inte får den tid du behöver för att avsluta dina uppgifter. Ibland kan en kvälls övertid hjälpa till att ordna upp en massa småproblem.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner att du gjort bort dig rejält och idag gör du ditt bästa för att släta över ditt misstag från förra veckan. Tack vare charm och målmedvetenhet blir du förlåten. Här  gäller det att smida medan järnet är varmt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons