Onsdag 10/5

10 maj, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns inget att säga till din släktings försvar. Det är bara att inse att den här personen agerade helt av eget intresse och hade inte en tanke på dig eller dina behov. Nu bör den här personen be om ursäkt.

Oxen 20/4-20/5

Du tvingas vara social med en person som du egentligen inte är så förtjust i, men som du vet att du bör hålla sams med. Du är charmig och trevlig men kan inte riktigt dölja dina verkliga känslor, Ibland är du lättläst.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar ett stort steg framåt och visar vem du är idag. Din potential är enorm om du bara tillåter din kreativitet att flöda. Just nu hjälper Månen dig att skapa. Du upplever en stark inspiration i vardagen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ganska nöjd med din situation just nu. Du försöker att övertala dig själv att det här är allt du behöver ha i en relation just nu, men innerst inne vet du att du vill ha mer än du kan få i nuläget. Du bidar din tid.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir förvånad över en väns agerande idag. Du trodde inte att den här personen kunde vara så provokativ som hen visar sig vara. Det handlar om en mycket uppretad person som du plötsligt får att göra med.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar den här dagen lite som den kommer. Om du inte har för höga krav så räknar du med att du faktiskt kommer att ha riktigt roligt. En bra dag att lära sig nya saker och att lära känna nya människor.

Vågen 23/9-22/10

Du inspireras av drömmarna just nu. Det finns visioner inom dig och du tar små, små steg mot dem idag. Du brukar inte vara så målmedveten, men Solen hjälper dig att fokusera din energi på rätt sätt. Det blir en bra onsdag.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att inte vara allt för dömande. Du har lätt att irritera dig på människor i din närhet just nu. Det finns en rastlöshet och en vilja att komma vidare som hela tiden gnager inom dig. Du har svårt att trivas i nuet utan drömmer dig gärna bort in i framtiden istället.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Smicker kommer du inte långt med idag. Om du vill lära känna en ny kollega så måste du hitta en annan metod en charm och inställsamhet. Den här personen är väldigt misstänksam av sig och kan regalera negativt på uppmärksamhet.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir förvånansvärt trevlig. Egentligen händer det inget särskilt, men du trivs med vardagen och med dina vänner. Du får lite oväntad uppmärksamhet från en person som är hemligt förälskad i dig men som hellre skulle bita av sig tungan än att erkänna det högt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en person som vet hur du ska få människor omkring dig att må bra. Du använder dig av en blandning av smicker och uppriktig beundran. Hemma är det familjen och dess behov som är i fokus. Det finns mycket som händer i hemmet så det gäller att vara uppmärksam.

Fiskarna 19/2-20/3

Du orkar inte med att lyssna på en vän som hela tiden kommer med skvaller som du inte är intresserad av att veta. Ditt problem är att du inte vet hur du ska visa din vän att du inte är intresserad av struntprat utan att såra hen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

Annons