Torsdag 11/5

11 maj, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir mycket att ta tag i idag och det gäller att du inte halkar efter med detaljerna. När det gäller det stora hela så har du koll, men ibland har du svårt att fokusera på de mindre pusselbitarna eftersom det krävs mer tålamod för det.

Oxen 20/4-20/5

Du är på förvånansvärt gott humör idag och varken tråkiga uppgifter eller illa dold kritik kan dra ned dig på jorden igen. Det handlar om att du får en riktigt fin komplimang av en person som du tycker är attraktiv. Den här högst oväntade uppmärksamheten får dig att stråla.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ganska irriterad på en person för att hen inte gör som du säger även om hen påstår det. Du vet att det här är något av en ögontjänare och så fort du vänder ryggen till så gör din kollega som hen vill istället.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir nästan romantisk. Du flirtar med en person som chockerar dig med att flirta tillbaka. Du vet inte riktigt hur du ska hantera den här uppmärksamheten. På sätt och vis hoppas du på att hen är intresserad på riktigt men du vågar inte riktigt tro det.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att få till ett fungerande samarbete med en kollega som är van att jobba själv. Till en början blir det ganska komplicerat och det krävs en hel del taktkänsla och charm från din sida för att få det här jobbet att fungera så smärtfritt som möjligt.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att ljuga för en vän även om det kanske vore det bästa just nu. Du bär på en sanning som du vet att din vän skulle må dåligt av att veta, ändå så känner du dig pressad att vara uppriktig när din vän ställer dig mot väggen.

Vågen 23/9-22/10

Det finns inga riktiga måsten idag det är det som är så fantastiskt. Du har flera olika projekt som du kan påbörja och det gör dig lite velig. Du tycker egentligen det är bekvämare om andra gör valen åt dig eftersom då kan du bara jobba på utan att fundera så mycket.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här torsdagen får du en genialisk idé om hur du ska komma en kollega lite närmare. Du tar till både din charm och manipulerar ödet lite så att ni blir ihopfösta i ett gemensamt projekt. Du kommer att upptäcka att din kollega inte riktigt är den du trodde att hen var.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir stressig och det gör dig irriterad. Du har höga ambitioner, men du får lägga dina egna projekt åt sidan när en chef helt fräckt kräver din hjälp i ett av hens arbeten. Här gäller det att våga stå upp för dina åsikter.

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen sker det en förändring på jobbet som egentligen är bra för dig, men du kan uppleva den lite konstig i början. Du påbörjar ett samarbete med en person som från början är avig inställd mot dig men som inte kan stå emot din charm i längden.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite stressad för ett projekt som borde varit klart igår. Här gäller det att arbeta metodiskt och inte blir irriterad när du stöter på problem. Logik är det bästa verktyget idag. Använd dig av din intelligens.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kommer på dig själv med att bli svartsjuk utan att det egentligen finns någon anledning till det. Känslorna kommer från Pluto och kan vara väldigt påtagliga. Här gäller det att resonera förnuftigt och att inte låta känslorna ta överhand.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons