Fredag 12/5

12 maj, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att hinna med allt du vill få gjort den här dagen. Det finns många hinder och du blir tvungen att effektivisera arbetet på bekostnad av kvaliteten. Många av problemen uppstår när en av dina kollegor är borta och det ökar arbetsbördan för alla.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det en bra dag att bara njuta. Arbetet löper på smidigt och du hinner med mer än du brukar. På eftermiddagen ägnar du dig åt en trevlig aktivitet. Kvällen kretsar kring god och rejäl mat vilket passar en Oxe.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är arg på en kollega för att hen inte ställer upp när hen behövs som mest. Du vet att den här personen inte ens kan stava till ordet lojalitet, men du trodde att hens ambitioner skulle spela dig i händerna.

Kräftan 21/6-22/7

Kärleken är svår att förklara. Känslorna kan svala av under perioder bara för att återkomma mer intensivt än innan. Just nu är du inne i en sådan period där du känner väldigt mycket men du har svårt att uttrycka dina känslor i ord.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns mycket kreativt att göra den här fredagen, men du orkar inte riktigt med att dra igång några nya projekt. För dig handlar det om att du inte har möjlighet att jobba över och då är det svårt att hinna med några storslagna planer. Kvällen bjuder på fest.

Jungfru 23/8-22/9

Idag leker du Amor. En vän till dig är hopplöst förälskad, men har svårt att ta några som helst initiativ. Du vill gärna att hen ska vara lycklig så du försöker ge hen en knuff i rätt riktning. Det blir en intressant dag.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en värme och en förståelse i ditt horoskop idag. Du har så mycket som du vill dela med dig av och mycket av den här empatin får du från Månen. Under eftermiddagen passar det bra att hänga tillsammans med vänner.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag tar du tag i ett projekt som blivit liggande av olika anledningar. Det kanske inte är det roligaste du vet, men du har inget val. En person som du kommit att lita på hjälper dig och det gör dig glad. Kvällen fokuserar på familjen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir kanske inte så som du tänkt dig den. Är du flexibel och öppen så kommer du att få möjlighet att testa på nya uppgifter som kan vara stimulerande. Under eftermiddagen så får du nyheter som rör en äldre släkting.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir delvis stressig, men också mycket givande. Du umgås med vänner och du överraskas av en persons starka känslor. Du var inte beredd på att bli uppvaktad på det här viset idag och du vet inte hur du ska reagera.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att fokusera på detaljer idag. För dig räcker det om du skissar på ramarna för ett projekt och tar resten som det kommer. Under eftermiddagen kan du ge dig ut på en kortare resa. Kvällen bjuder på god mat och trevligt sällskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag ska du våga lite mer än vanligt. Det finns både värme och charm inom dig, det gäller bara att du släpper fram den sidan av din personlighet. På kvällen ägnar du dig gärna åt att sms eller prata i telefonen med någon du tycker om.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons