Lördag 13/5

13 maj, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra inledning på lördagen. Du njuter av att vara ledig och ägnar dig med fördel åt en hobby som du av olika anledningar har försakat den senaste tiden. Under eftermiddagen får du goda nyheter som rör ett arbete.

Oxen 20/4-20/5

Du är väldigt nervös idag, inte för dig egen skull utan för någon annans. Du borde inte vara så här hispig, ha förtroende för din vän eller släkting. Hen gör alltid bra ifrån sig och idag levererar hen ett strålande resultat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inget att göra åt en vän som ställer till problem just nu. Försök bara att ha tålamod med den här personen och undvik att ställa till en scen när hen blir provocerande. Mycket hänger på att du beter dig vuxet.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder på variation av olika slag. Du har många aktiviteter inbokade och du tycker det är trevligt att hålla dig sysselsatt. På kvällen ägnar du dig åt en hobby och åt att flirta med en person som du uppskattar, men kanske inte är kär i.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du ryggar tillbaka när du får vissa nyheter idag. Det här är inte vad du förväntat dig av den här personen, men samtidigt så borde du inte bli så överraskad. Hen väldigt påhittig när hen vill och det vill hen idag.

Jungfru 23/8-22/9

Du är arg på en person men du vill inte visa dina känslor så du försöker att dölja dem istället. Det blir inte så lyckat eftersom den här personen läser dig som en öppen bok, men har svårt att förstå vad det är hen gjort för att reta upp dig.

Vågen 23/9-22/10

Du tar det lugnt den här lördagen. Det har varit intensivt den senaste tiden så nu tycker du det är skönt att slappna av och vila upp dig lite. Under eftermiddag får du möjlighet att visa vad du går för när det gäller en kreativ utmaning.

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner dig lite som en förlorare idag och det gör du därför att du inte riktigt lyckats med dina planer. Det gick precis så som du ville i början av veckan, men sedan hände något som ändrade på allt och du kan inte riktigt sätt fingret på vad det var som gick fel.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är envis och det hjälper dig när du ska fatta beslut idag. Genom att ha en benhård vilja och massor av entusiasm lyckas du nå fram till ditt mål även om vägen dit är lite komplicerad. Kvällen bjuder på vänskap och värme.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är det fokus som gäller. Du har inget som helst intresse av att vara sällskaplig, du har ett mål att uppnå och innan det är gjort så håller du dig för dig själv. När du väl är klar med din insats kan du slappna av och njuta av resten av den här lördagen. Kvällen kan bli romantisk.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har ögonen på dig och därför gäller det att uppträda korrekt och inte låta känslorna ta överhand. Ofta blir du ganska emotionellt berörd, särskilt när det kommer till tävlingar eller spel. Kvällen bjuder på god mat och trevligt umgänge.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är mån om att visa upp din bästa sida idag. Det är inte alltid som du är så öppen och lättsam som du är den här lördagen. Någon flirtar med dig, men du är inte så intresserad. Det finns annat du hellre ägnar dig åt än att flirta med en person som inte är din typ.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

Annons