Söndag 14/5

14 maj, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir lagom mycket att göra den här dagen, du har några viktiga små projekt som du vill hinna med men i övrigt ägnar du dagen åt att bara ta det lugnt eller vara med familjen. Kvällen handlar om närhet och vänskap.

Oxen 20/4-20/5

Du får en trevlig dag som blir ännu trevligare om vädret samarbetar. Du är utomhus under stora delar av dagen och du är förvånansvärt social. Det blir en dag där du umgås med nygamla vänner och där du unnar dig att njuta av att bara vara.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att klicka med vissa personer, men du gör ditt bästa för att samarbeta ändå. Du vet att din vän kommer att tycka extra mycket om dig för just den här ansträngningen. Kvällen handlar om att njuta av god, men inte nödvändigtvis nyttig mat.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på ett väldigt irriterat humör idag. Du är övertygad om att du missar något spännande och det vill du inte göra. Det handlar om att du varit frånvarande från något en tid och det är den frånvaron du oroar dig för.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intressant dag på många sätt. Du har en del projekt inbokade och du gör ditt bästa för att hinna med dina planer med så händer livet och du tvingas att ändra lite i din agenda. Vanligtvis är du en rätt så flexibel person, men idag tycker du det är jobbigt att behöva tänka om.

Jungfru 23/8-22/9

Du fokuserar på en sak idag och det är något som är väldigt viktigt för dig. Det verkar röra sig om något som har med din partner, en familjemedlem eller en nära vän att göra. Det blir en intensiv och känsloladdad söndag för din del.

Vågen 23/9-22/10

Du är ganska öppen för förslag idag. Du har inget emot att träffa människor och vara social, men en träff med en bra film eller bok låter lika lockande i dina öron. För dig är det viktigaste att du får tid att slappna av och njuta av livet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är förbannad, mest på dig själv för att du vet att du uppfört dig barnsligt. Du kan inte hjälpa det, men det finns något hos en viss person som lockar fram den här sidan hos dig. Det handlar om instinkt snarare än moget övervägande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir trevlig och du njuter, särskilt om du är ledig. Det finns något lättjefullt över den här dagen som inbjuder till att slöa och må bra. Kvällen kretsar kring ett samtal som kan röra upp vissa känslor hos dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en på många sätt fantastik dag där du väljer att ignorera kroppsliga problem som eventuell huvudvärk eller magont bara för att det är så roligt. Tänk på att inte överanstränga dig även om dagen är förtrollande. Kvällen handlar om ett oväntat men romantiskt meddelande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du upplever en trevlig snarare än fantastisk dag. Det verkar vara en del utomhusaktiviteter så klä dig efter väder och se till att ha ett extra lager med dig. Ditt humör försämras väsentligt om du fryser. På kvällen gör du en insats för familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen handlar om att planera veckan. Du vet att du har vissa saker att kompensera för och nu funderar du på hur du ska gå till väga för att få en viss person att förstå att du vill lära känna hen utan att det uppstår en konstig stämning mellan er.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons