Måndag 15/5

15 maj, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Dagen handlar om att ha tillit och att våga lita på någon annans omdöme. Du är oftast en förnuftig person som uppskattar att få saker gjorda inom en tidsram, men just nu känner du dig pressad och uppskattar inte att få en snävare tidsbudget.

Oxen 20/4-20/5

Du tar dagen lite som den kommer. Det finns för och nackdelar med allt den här dagen så du ser till att inte ha några som helst förväntningar på den. Kvällen handlar om att ta hand om sig själv och om din kropp.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en rolig och varierande måndag där du testar på nya uppgifter som passar dig bra. Du får utlopp för din intelligens och din charm. En ny kollega får dig att bli förvirrad. Hen har minst lika mycket positiva egenskaper som du har, om inte ännu fler.

Kräftan 21/6-22/7

Idag mår du förträffligt. Du känner dig på banan med livet igen. Du umgås mycket med en person som du tycker om och du lägger ned både tid och ansträngning på att hen ska förstå vad hen betyder för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen flyter på ganska bra. Du har mycket att ta tag i, men inget som kräver din omedelbara uppmärksamhet den här måndagen. Det gäller bara att ha ett ganska högt tempo under dagen och att inte slarva med detaljer.

Jungfru 23/8-22/9

Du harsvårt att vara fokuserad på arbetet idag. Dina tankar vandrar hela tiden till din ekonomi och till ett projekt som du planerar inför. Det blir en lång dag och en ännu längre kväll. Har du möjlighet så sportar du eller rör på dig på kvällen.

Vågen 23/9-22/10

Du är ganska kaxig idag och din chef uppskattar inte din ton. När du försöker att skämta med hen så tar hen det som en förolämpning istället. Du måste inse att den här personen inte alls har din typ av humor.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag har du bestämt dig för att göra en helomvändning. Du är inte alls nöjd med den situation som du befinner dig i just nu utan du tänker se till att ordna saker och ting så som du vill ha dem. När du vill kan du vara väldigt driftig och väldigt övertygande och det vill du vara idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir lite förvirrad av en chefs ganska diffusa regler. För dig hade det varit enklare om du haft tydliga ramar att följa, men nu krävs det en hel del improvisation från din sida för att kunna leva upp till din chefs förväntningar.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir riktig lugn och harmonisk. Du har en del uppgifter som du måste klara av, men du känner dig ganska okej med dina förberedelser inför det här. När det gäller ditt sociala liv så känner du dig ovanligt attraktiv och du märker att även du attraheras av någon.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig för att visa vissa siffror för en chef idag. Det är inte det att de är dåliga, utan du är snarare oroad att hen ska få orealistiska förväntningar på framtiden. Kvällen handlar till stor del om att ställa upp för en vän eller släkting.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag så har du bättre koll på läget. Du är lite mer framåt och du utnyttjar din intelligens och din humor för att imponera på en viss person. Du väljer till och med att samarbeta med hen på ett ganska komplicerat projekt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons