Tisdag 16/5

16 maj, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska intressant inledning på tisdagen. Du inser att du faktiskt vill hjälpa en person som du från början inte tyckte om. Den här kollegan har växt i dina ögon under de senaste veckorna och nu känner du att du vill ta hens parti i en diskussion.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen går ovanligt fort. Du känner att du gör nytta och då trivs du som bästa. Under den här dagen får du positiv kritik från en chef som du trodde inte tyckte om dig. Du blir glad och lite förvånad på samma gång. Hen verkar verkligen gilla dig genuint.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att fatta snabba beslut och att våga ta ut svängarna samtidigt. Månen gör dig kreativ och bidrar till att du tänker utanför ramarna. Kvällen blir intressant och lite för sen för att vara en vardag.

Kräftan 21/6-22/7

Du har massor av roliga historier som du vill berätta för en vän, men det verkar aldrig blir rätt tillfälle. När ni har tid att prata med varandra så finns det annat, så mycket viktigare saker som ni behöver diskutera och du aldrig får chansen att roa din vän med dina historier. Ni borde ses oftare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är rädd att du gjort fel och att det kommer att kosta både i arbete och i tid. Egentligen handlar det om att du slarvar. Du borde kunna vara mer noggrann med detaljerna, men du  blir så fort uttråkad. Här gäller det att öva på ditt tålamod.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite orolig att du inte helt når fram med din förklaring till din vän. Ni har blivit osams och nu vill du försöka att få di vän att förstå att det rör sig om ett missförstånd, men hen är för sårad för att lyssna på dig. Du måste hitta ett annat sätt att nå fram till hen.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir stressig, mest kanske för att du inte planerat den särskilt bra. Du påbörjar flera olika projekt samtidigt och du har ingen direkt struktur den här dagen. Kvällen handlar om att acceptera nya rutiner och om att anpassa sig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att säga nej till en vän fast du egentligen inte vill vara med den här personen. Du har tröttnat lite efter att ni har umgåtts väldigt intensivt en tid och nu vill du försöka få in lite nygammalt blod i vänskapskretsen, men din vän tycker att det är en dålig idé och spjärnar emot.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska impulsiv idag och det kan hända att du säger något som du egentligen ångrar. Du överdriver en del och det gör att vissa saker låter värre än det egentligen är. Du får problem när fel person råkar höra vad du säger.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att tolka en person i din närhet. Ena dagen är hen vänlig, nästan lite flirtig medan nästa dag är hen på gränsen till otrevlig. Det här beteendet får dig att bli irriterad, men också nyfiken. Något hos den här personen får dig att vilja veta mer. Hen vet precis hur hen ska fånga din uppmärksamhet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar på dig onödigt mycket arbete just nu. Du kunde fördela det här på flera olika personer, men du väljer istället att göra allt själv. När det kommer till kärlek så ska du våga lita på att du är älskad precis så som du är. Du behöver inte förändra dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du harsvårt att visa känslor även om det är det du vill göra. Det finns en person som får dig att känna dig levande på ett sätt som du inte har känt förut men du vet inte hur du få den här personen att förstå att det du känner är på riktigt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons