Onsdag 17/5

17 maj, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen chansar du när det gäller ett löfte som du har fått. Du hoppas på att kunna infria det lite tidigare än beräknat, men det går tyvärr inte. Du måste tänka om det här fallet och hitta en annan lösning på problemet.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du uttråkad och det visar du genom att inte fokusera så mycket som du brukar. Dina tankar vandrar hela tiden iväg och du tycker att tiden går väldigt långsamt. På kvällen är det vänner och skvaller som gäller. Det blir en härlig och mysig kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du skryter lite om en färdighet som du har, men när den väl sätts på prov så visar det sig att du inte är så kunnig som du utgett dig för att vara. Tvillingarna kan ibland överdriva lite när de vill imponera på någon.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lättsam dag utan några överraskningar. Du njuter av att det går mot sommar och att dagarna bli varmare. Har du möjlighet så tillbringar du så mycket av onsdagen som möjligt utomhus. Kvällen bjuder på aktiviteter och lite sport.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir riktigt arg på en kollega för att hen är så klumpig. Hen har en förmåga att kläcka ur sig de största grodorna vid värsta tänkbara tillfälle. Tyvärr så färgar hens klumpighet av sig på dig och du blir också betraktad med misstänksamhet.

Jungfru 23/8-22/9

Du är ganska säker på att göra rätt idag och därför dubbelkollar du inte dina uppgifter. Risken är stor att du begår ett misstag som lätt kan undvikas genom att läsa på lite innan du börjar med ett nytt projekt.

Vågen 23/9-22/10

Du unnar dig att ta det lugnt idag. Det är inte så ofta som du medvetet drar ned tempot, men idag gör du ett aktivt val och väljer att inte stressa. En kollega kommer med en rolig idé om en aktivitet utanför jobbet.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är du på gott humör och det genomsyrar hela dagen. Du vet att du är en humörmänniska och du jobbar på ditt temperament, men det går inte alltid så som du vill. Det finns en person som både gör dig galen och få dig att vilja komma hen närmare men du vet inte hur du ska hantera dina känslor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir en upplevelse. Du lär dig massor av nya saker och du ser till att hitta på små, kreativa uppgifter som kontrasterar mot allt lärande. Under eftermiddagen får du mörjighet till en liten flirt. Som singel kan det vara inledningen på en romans.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir förvirrad. Människor omkring tycks ha svårt att välja om de ska tycka om dig eller tycka illa om dig. Ena dagen är allt jättebra, medan nästa dag så är dina kollegor sura och tillbakadragna. Idag är det en ovanligt bra dag så passa på att njuta.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att inte bli besviken på en vän som inte hör av sig när hen har lovat att göra det. Du vet att den här personen ibland kan vara opålitlig. Kanske främst för att hen följer sina egna etikettsregler och struntar i de vanliga normerna.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är mån om att visa vad du kan idag. Du samarbetar bäst med människor du känner väl, men idag kan du tvingas till ett grupparbete med en person som påverkar dig rent fysiskt och det kan bli lite besvärligt för din del.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons