Torsdag 18/5

18 maj, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Dagen inleds ganska lugnt. Du skämtar gärna med dina kollegor och det håller stämningen på topp. Under dagen får du kritik för något du glömt och det sårar dig. Du anser att ni faktiskt är flera personer som delar på ansvaret.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intressant torsdag där det är bra om du är flexibel och inte har för mycket fördomar. Du får pröva på uppgifter som är kreativa, krävande och samtidigt väldigt utvecklande. En bra dag med andra ord.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvekar länge innan du talar om vad du hört för en vän. Du poängterar att det rör sig om lösa rykten, men din vän blir ändå sårad och arg. Under dagen kommer en fråga om pengar upp. Här gäller det att fundera noga innan du svarar.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska kaotisk torsdag. Du har inte riktig koll och det genomsyrar det mesta du gör. Det hjälper inte att du försöker släta överhela situationen med ett skämt. Under dagen får du tillgång till värdefull information.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att ta för sig och om att sticka ut. Du är rätt så bra på båda när du vill och det vill du idag. Under eftermiddagen får du höra nyheter som kan vara lite oroande för det ängsliga Lejonet. Idag är du inte så kaxig som du brukar vara.

Jungfru 23/8-22/9

Du inser att du är ute på hal is när du vidhåller att du har rätt i en viss fråga. Din envishet kan bli ditt fall just idag. Det vore mognare att erkänna att du har fel än att bli överbevisad av någon som är kunnigare än vad du är.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir lite förvirrande. Den börjar bra men slutar i kaos. Du har inte riktig ordning på någonting och ditt organiserade sätt att jobba skapar mer förvirrning än teamanda. Du måste börja med att strukturera i ditt arbetssätt och i dina tankar.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag har du chansen att vinna framgång inom ett område som har ställt till problem för dig en längre tid. Visa att du kan och vill uppnå dina mål. Oväntad hjälp ger dig en rejäl skjuts framåt. Var tacksam mot den person som hjälper dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är envis och det är bra även om det vanligtvis inte är din mest framträdande talang. Just nu kommer envisheten från en inverkan från Stenbocken och den hjälper dig att göra saker som andra anser är omöjliga att utföra.

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen lyckas du klura ut vad det är som irriterar din vän. Du blir som vanligt förvånad över att så små saker kan göra så stor skada. Under dagen tar en äldre person plötsligt kontakt med dig och det gör dig både glad, lite blyg och stolt på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är rejält trött men du ger ändå inte upp. För dig är det viktigt att kämpa ända in i kaklet. Under dagen får du möjlighet att visa en vän hur mycket hen betyder för dig. Det blir ett känslomässigt och fint ögonblick.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ganska glad idag. Du har fått mycket uppmärksamhet från en person som du uppskattar och du börjar inse att den här personen kanske tycker mer om dig än hen har sagt. Under dagen får du också goda nyheter rörande ett arbete som du utfört.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons