Fredag 19/5

19 maj, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under fredagen tar du på dig uppgifter som du egentligen kunde lämna till någon annan. Du har lite dåligt samvete för att en kollega till dig inte trivs så bra. Du kunde vara lite mer tillmötesgående mot hen.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir härlig. Du arbetar på i lagom takt och drömmer om helgen. Det här är en dag som lovar mycket. Under eftermiddagen så får du en positiv respons på något som du gjort. Kvällen bjuder på god mat, mys och massor av skratt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte alls så svårflirtad som du vill utge dig för att vara. När en viss person blinkar lite extra med ögonfransarna och ber dig om hjälp så kan du inte säga nej. På kvällen försöker du kombinera nytta med nöje.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på hugget idag. Det finns en influens från Mars som gör dig ovanligt känslig och lättretad. Är du förälskad finns det risk att du blir svartsjuk. Du vet med dig att du skapar hjärnspöken från ingenting, men känslor är svåra att resonera förnuftigt med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är fredag och det är nästan alltid Lejonets bästa dag. Oavsett om du är en helgarbetare eller är ledig så njuter du lite extra av den festliga stämningen den här dagen. Kvällen bjuder på roliga aktiviteter och om du har tur en liten flirt.

Jungfru 23/8-22/9

Du jobbar utifrån att du har rätt och därför blir du lite förvånad när det visar sig att du faktiskt har fel för en gångs skull. Du skulle kollat upp fakta från början och inte vara så säker på din sak. Kvällen blir rolig och kan mycket väl bjuda på en fest.

Vågen 23/9-22/10

Du resonerar mycket kring ett problem på jobbet idag. Det handlar inte enbart om att hitta en lösning på det här dilemmat, du vill att den lösningen ska passar ganska många involverade personer. Kvällen passar utmärkt för utomhusaktiviteter.

Skorpionen 23/10-21-11

Det tumlar om en massa starka känslor inom dig just nu. En kombination av flera olika planetkonstellationer gör att du kan pendla mellan glädje och ilska inom loppet av minuter. Både din familj och dina vänner bör vara på sin vakt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir på många sätt en riktigt rolig dag. Du är på ett strålande humör och när du mår så här så är det många som dras till dig. Efter jobbet passar det bra att vara lite impulsiv. Varför inte hitta på något kul med några vänner?

Stenbocken 22/12-19/1

Du njuter av värmen och av att inte anstränga dig så mycket den här dagen. Utan att veta om det så väcker din närvaro väldigt starka känslor hos en viss person och det kan hända och du får en vink om de känslorna idag. Kvällen passar bra för improviserade fester.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att skilja fakta från optimistiska teorier idag. En kollega har en förmåga att mixa ihop realitet med drömmar och det blir du som får försöka bena ut vad som är vad i det här fallet. Kvällen blir en härlig upplevelse fylld med god mat och trevligt umgänge.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att ta tag i dina problem just nu. Det mesta du grubblar på rör familjemedlemmar, kärlek eller vänner. Det finns många relationer som du skulle vilja påbörja och en del som du skulle vilja avsluta.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons