Lördag 20/5

20 maj, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att ta en sak i taget och om att inte stressa. En vän vill gärna umgås med dig, men det blir inte riktigt så avslappnat som du skulle önska. Under eftermiddagen så får du höra en oroande rykte som rör ditt arbete.

Oxen 20/4-20/5

Du ägnar dig åt att vara utomhus så mycket som möjligt den här lördagen. Du fyller på med livskraft i form av sol och värme. Har du en trädgård eller en blommande balkong så pysslar du gärna med växter idag. Kvällen ägnar du åt att bara vara, kanske grilla och ha det skönt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen flyger förbi. Du har en hel del aktiviteter inbokade och det gäller att se till att hinna med. Under den här dagen är det bra om du undviker att diskutera med en äldre släkting som ofta irriterar dig. Du behöver inte ytterligare distraktion just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en riktigt rolig och harmonisk lördag för de allra flesta Kräftor. Är du nykär så kretsar den här dagen kring ömhet och närhet. Är du förälskad på avstånd så drömmer du dig gärna bort till en rosaröd framtid med hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vill vara praktisk idag och du vill göra kreativa saker, gärna utomhus. Om du har en hobby som är jordnära, där du arbetar med dina händer så ägnar du dig helst åt den idag. Du behöver fundera och det gör du bäst när du har något praktiskt att ägna dig åt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte medveten om hur spydig du låter när du pratar med en person som du har svårt för. Du försöker att dölja dina känslor men de avslöjas i ditt tonfall och i hela din hållning. Kanske borde du undvika den här personen helt och håller om du kan.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt loj idag. Efter en ganska påfrestande, men intressant vecka känner du att du behöver vila hjärnan från all form av aktivitet. En bra dag att tillbringa i en hängmatta i trädgården eller att ta en långpromenad i en tyst skog.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag börjar du äntligen kunna bena ut varför du känner dig så frustrerad och mellan varven arg. Det handlar om att du känner dig bortknuffad från din plats i den sociala hierarkin. Du inser att du måste hitta en ny plats som är ledig och som passar dig istället för att försöka skuffa dig tillbaka dit du inte hör hemma.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar det väldigt lugnt den här dagen. Värmen lockar ut dig utanför hemmets fyra väggar, men du hittar ett sätt att vila utomhus istället för i sängen. Det blir en skön dag där du gärna pratar i telefonen eller är social via snap och sms. Kvällen bjuder på festligheter.

Stenbocken 22/12-19/1

Det tar ett tag innan du inser vad det är en vän försöker säga dig. Det här är något som du inte ens reflekterat över och därför måste du få tid att smälta den här informationen även om den enbart är väldigt positiv.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen blir trevlig. Du kombinerar en hobby med nytta och få en hel del gjort den här dagen. Under eftermiddagen och kvällen lagar du gärna mat tillsammans med familjen eller vänner. Kvällen passar även bra för utomhusaktiviteter så som brännboll, grillning och trädgårdsfester.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag bannlyser du alla dystra tankar, du vill njuta av nuet, livet och av dina vänner. Det blir en trevlig lördag där risken är stor att du gör av med en massa pengar på saker du egentligen inte behöver. På kvällen tar du kontakt med en person som du inte har pratat ordentligt med på länge.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons