Söndag 21/5

21 maj, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du har otur den här söndagen. Dina planer går inte som du vill. Det kan vara att någon du ska träffa plötsligt måste jobba eller blir sjuk. Ett projekt i hemmet går också åt skogen. Du glömmer en viktig detalj och måste starta om från början.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir lite varvning av nytta och nöje. Du ägnar dig gärna åt typiska försommarsysslor så som att gå promenader i naturen, pyssla i trädgården eller shoppa fina kläder till sommarens alla fester. Det blir en behaglig dag och en ännu behagligare kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på hugget idag och det märks inte minst på ditt sätt att attackera en bekant med kritik. Oftast kan du hålla tand för tunga och inte undvika att säga vad du tycker och tänker högt, men inte idag. Dina åsikter hoppar ur dig utan an någon ber om dem.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att planera sommaren. Det kan vara en resa eller bara några kortare turer. Du känner att du vill få ut så mycket som möjligt den här sommaren och därför offrar du en fin dag på att planera för framtiden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar det lugnt idag och insuper värmen. För dig är Solen en värdefull källa till energi. Den får dig på bättre humör när du är ledsen, den lugnar dig när du är stressad eller bara som nu så tillför den dig massor av välbehövlig glädje.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen handlar om storstädning. Det kan vara att göra vårfint i hemmet eller så sorterar du bara bland dina tankar. Alla har bagage att bära på och du väljer att släppa mycket negativt och gå vidare i ditt liv. Det blir en mental storstädning.

Vågen 23/9-22/10

Du vet att du inte ska ha fördomar ändå dömer du en person som du just har mött efter hur hen pratar och hur hen är klädd. Under dagen inser du att du har haft väldigt fel i ditt första intryck och att du måste tänka om när det gäller den härpersonen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner dig på strålande gott humör idag. Ditt skratt värmer och din energi är smittsam. Har du barn i din närhet så njuter de extra mycket av ditt goda humör och din omtanke. Som nyförälskad Skorpion så ägnar du gärna den här söndagen åt din partner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lite av en verklighetsflykt. Du har svårt att vara här och nu utan du drömmer dig bort istället. Det finns både vemod och glädje över den här söndagen. Du tillåter dig att gå igenom alla känslor utan att skämmas.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du piggare än du förväntat dig. Solen ger dig massor av energi och du tillbringar en del av dagen utomhus. För dig är det viktigt att kunna ta en paus i vardagen och inte funder så mycket på kommande vecka. Den här dagen blir den paus du behöver.

Vattumannen 20/1-18/2

Du kan vara väldigt envis när du vill och det vill du idag. Du har påbörjat ett projekt och det kommer att ta ganska lång tid att avsluta, men idag gör du stora framsteg eftersom du lägger ned både tid och omsorg på att få saker gjorda.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ägnar gärna den här dagen åt att drömma. Just nu är dina drömmar vaga och du är inte ens säker på att du vill ha det som ditt hjärta viskar om. För dig blir det en behaglig flykt från verkligheten. Kvällen handlar om att träffa vänner.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons