Måndag 22/5

22 maj, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du är på ett strålande humör den här måndagen och soliga leende smittar av sig. Det blir en händelserik dag där vänskap och närhet är det som är det viktigast för dig. På eftermiddagen försöker du hinna med en hobby.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir seg i starten men när du väl kommer igång så går det fort. Du ha en massa idéer och kreativitet som du får från Månen just nu, men du har ingen direkt möjlighet att få utlopp för dina idéer på jobbet så du passar på när du kommer hem istället.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar dig ton idag och din fräckhet lönar sig. Tack vare att du är så bestämd så får du igenom din vilja i olika sammanhang och det är bra eftersom då kan du förbättra villkoren på jobbet inte bara för dig själv utan för andra också.

Kräftan 21/6-22/7

Idag trånar du efter något som du inte kan få för tillfället. Dina känslor kring den här personen växlar väldigt mycket. Ena dagen tror du att du kommit över hen och det känns ganska okej. Nästa dag är det en lite gest eller något hen säger som gör att alla känslorna sköljer över dig igen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar det lugnt den här dagen. I din värld finns det ingen anledning att stressa så mycket. Du tyckeratt det är skönt att hålla ett lagom tempo och sedan varva ned ytterligare strax innan hemgång. En fundering som har med ekonomin att göra börjar bli aktuell igen.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar tag i ett problem som rör en arbetsrelation. Det här är något som gått och bekymrat dig för en längre tid, men nu när du äntligen tar tjuren vid hornen så blir det inte alls så dramatiskt som du räknat med att det kunde bli.

Vågen 23/9-22/10

Du ogillar starkt en chef för att hen tenderar att lägga sig i nästan allt som du gör. Du blir irriterad på den här personen för att hen inte är lite mer flexibel och att hen inte verkar lita på någon annan än sig själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du försöker åter igen att etablera en vänskap mellan dig och en person som du har i periferin av din umgängeskrets. Du har gjort liknande försök tidigare, men de har runnit ut i sanden. Den här gången tänker du vara lite mer på än tidigare. Av någon anledning har den här vänskapen blivit viktig för dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara på sin vakt mot elaka tungor. Du har lyckats förolämpa en riktig skvaller tant och hen startar mer än gärna rykten om dig. Här gäller det att kväva alla historier innan de blåses upp och antar enorma proportioner. Sanningen är ditt bästa vapen idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir behaglig. Du är inte riktig i form så du väljer att ta det lugnt. Idag bryter du mönstret och umgås med en person som du inte brukar vara med i vanliga fall. Det blir en trevlig dag och en ganska intensiv kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte den som skvallrar och det är bra för idag så kan du helt lugnt tala om att vem som än sprider rykten så är det inte du. Sanningen syns i dina ögon och du kommer undan det kaos som sedan utbryter.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns inte mycket mer du kan göra för att lyckas idag. Du har kastat ditt nät och nu väntar du bara på att din lilla fisk ska nappa på betet. Som person har du en ängels tålamod när det gagnar dig själv och det gör det idag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons