Tisdag 23/5

23 maj, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du får inte blir arg på en kollega för att hen uppför sig väldigt bestämmande idag. Det handlar om att vakta sitt revir och din kollega är väldigt mån om att ingen klampar in på hens område. Vad du kan göra är att helt enkelt hålla dig borta.

Oxen 20/4-20/5

Du är en ganska rak person och säger nästan alltid vad du tycker, men just idag väljer du att hålla tyst eftersom du vet att din åsikt bara retar upp din kollega och det gör ingen nytta. På eftermiddagen ägnar du dig åt en hobby.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt försiktig med en släkting som har varit på dåligt humör på sista tiden. Du försöker helt enkelt undvika att klampa hen på hens ömma tår. Du orkar inte med diskussioner om allt just nu. På jobbet flyter det mesta på friktionsfritt.

Kräftan 21/6-22/7

Idag väcks hoppet inom dig igen. Du tror att du äntligen kommit på ett sätt att charma en person som är känd för att vara allt annat än lättcharmad. Det blir en rolig dag fylld med upptåg. Jobbet får stå tillbaka för nöjarna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns ett sätt som du kan undvika att få alla de tråkiga uppgifterna idag, men det sättet är inte riktigt schysst mot en kollega. Nu står du i valet och kvalet om du ska vara lojal eller lat. Det här är inget lätt beslut.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte den som brukar lägga dig i vad andra gör, men när en kollega begår en ganska grov miss är du tvungen att lägga dig för att hen inte ska orsaka alla andra mer arbete. På kvällen väntar goda nyheter om en vän.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på variation. Du är lite stressad för du har en hel del att göra. Under dagen får du höra om något som har med ett extra jobba att göra och du blir verkligen intresserad. Du vill gärna tjäna mer pengar.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här dagen känner du dig säkrare på hur du ska agera mot en viss person. Du har testat lite olika varianter, men det är först nu som du hittar en metod som fungerar. Det blir en trevlig, varm dag fylld med skratt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns något rastlöst hos ditt tecken den här tisdagen. Du har svårt att fokusera på det du ska göra just nu. Dina tankar vandrar än hit och än dit. Du känner dig instängd. Här gäller det att hitt ett sätt att skapa spänning i vardagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på gott humör idag. Det blir en trevlig tisdag som fokuserar mer på att ta det lugnt och umgås med vänner än på hårt arbete. Under lunch kan en ganska frostig diskussion uppstå mellan dig och en kollega som du ogillar skapt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är stressad, när alla andra börjar varva ned inför helgen så snäpper du upp ett par pinnhål. Det finns för mycket som du måste hinna med innan du kan ta det lugnt. Under kvällen uppstår en lite jobbig situation på grund av ett missförstånd.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar på dig ett enormt ansvar när det gäller en arbetsuppgift som ska in innan långhelgen. Det handlar egentligen om ett samarbete mellan dig och flera kollegor, men du är så mån om att det ska bli bra att du gör det mesta själv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons