Dagens horoskop: Onsdag 24/5

24 maj, 2017
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här onsdagen handlar om tempo, det finns en hel del som du och dina kollegor måste göra för att komma ikapp med arbetet. Det blir inte så bra som du skulle önska, men du gör ditt bästa. Någon du har kommit att lita på kan inte hjälpa till idag på grund av sjukdom.

Oxen 20/4-20/5

Du tar det lugnt och vilar en del idag. Det har varit en stressig period och nå tillåter du din kropp att återhämta sig ordentligt. Under eftermiddagen får du nyheter som rör en släkting. Du blir förvånad men glad över det beslut som din släkting fattat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Noggrannhet är nyckeln till att lyckas den här dagen. Genom att fundera mycket på detaljerna kan du få saker att bli så som du vill ha dem utan att överanstränga dig. Kombinera ditt kreativa tänkande med detaljplanering så blir det riktigt bra.

Kräftan 21/6-22/7

Du är oroad över att det här ska bli en tråkig dag men den blir precis tvärt om. Du träffar en person som får dig att le lite extra och det gör att hela dagen känns bra. Kvällen handlar om att få alla pusselbitar på plats. Det är många saker som inte riktigt stämmer i ditt liv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är envisheten själv idag men det är det enda sättet du kan vara helt säker på att få som du vill. Det har varit en ganska tuff period den här våren och nu har du bestämt dig för att vända det som är dåligt till något positivt istället.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en hel del att fundera över både när det gäller framtiden och nutiden. Det har hänt så mycket på sista tiden att du blir förvirrad och du behöver tid på dig för att samla dina tankar och börja fundera ut vad det är du vill egentligen.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en risk att du inte vågar vara ärlig idag. Det handlar om att du är rädd för att såra din vän, samtidigt som du misstänker att sanningen kan såra hen om den kommer från någon annan än just dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ett ganska bra humör just nu. Du ser fram emot helgen och det finns något som du verkligen vill lyckas med. När det gäller ditt sociala liv så är det harmoniskt även om det finns saker som du gärna skulle förbättra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar dagen som den kommer och du är inte rädd för att våga satsa. För din del handlar det mesta om självförtroende och det får du massor av Solen just nu. Du tror på dig själv och du tror på dina idéer.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en behaglig dag där du vågar vara lite mer impulsiv än du brukar vara. Du tar risker idag och du visar mer av dina känslor än annars. En person försöker närma sig dig och det gör dig nervös och smickrad på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett strålande humör idag, särskilt om du kan smita undan lite tidigare. Det finns så mycket du vill få gjort hemma, men du har inte riktigt haft den tid du behöver för att genomföra de förändringarna.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du glad för det känns som ödet äntligen är på din sida. Efter att ha ställt till med dramatik tidigare så tänker du inte göra om samma misstag idag. Du tar det lugnt och funderar igenom vad du tycker och tänker innan du öppnar munnen.

Annons