Dagens horoskop: Fredag 26/5

26 maj, 2017
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen gör du en hel del nytta samtidigt som du känner dig lite övergiven. Arbetar du är du ganska ensam på din arbetsplats och om du är ledig är du fullt upptagen med något du tycker är ganska tråkigt, men som behövs göras.

Oxen 20/4-20/5

Du lägger mycket tid och engagemang på hemmet idag. Det blir en trevlig dag med inriktning på familjen. Under dagen tar du ansvar för att allt och alla har det bra. En släkting har något att berätta som egentligen borde vara en rolig nyhet, men som chockar dig en smula.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte alls på humör för att gosa och mysa medan det är precis vad din partner vill idag. Som singel slipper du ta den här diskussionen om intimitetsproblem utan kan njuta av livet med vänner. Har du ett förhållande är det bra att diskutera, att ventilera era tankar för relationen framåt.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på ett alldels strålande humör idag och du öser charm över alla i din närhet. Det finns särskilt en person som du anstränger dig lite extra för. Du vill visa att du är precis så underbar och rolig som den här personen tror att du är.

Annons

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska stillsam dag men det passar dig. Du behöver verkligen få vila upp dig ordentligt och bara njuta av att vara utan att fundera så mycket över framtiden. Under dagen tar du tag i en del projekt som med sommaren och semestern att göra.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att fokusera på en sak i taget idag. Det är hela tiden något som får dig att känna at du är på fel plats just idag. Du har en intensiv känsla av att du missar något väsentligt. Under dagen får du möjlighet att göra ett unikt fynd.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska lugn fredag oavsett om du arbetar eller är ledig. Du tar dagen lite som den kommer och du improviserar en hel del. Kvällen handlar antingen om familjen eller om vänner. Det blir en trevlig och rätt så sen kväll.

Skorpionen 23/10-21-11

Du bekymrar dig lite för att du inte riktig hinner med allt som du vill göra den här dagen. Du har en noggrann plan, men så händer livet. Små incidenter som fördröjer ditt tidsschema och gör det svårt att hinna med allt som du planerat.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en skön och lat fredag. För den nyförälskade Skytten kretsar allt kring kärleken. Du är romantisk i vanliga fall men nu förstärks den här sidan av din personlighet ytterligare. Under kvällen är det romantisk date som gäller.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen och kvällen går i ett och du känner att du måste försöka hitta energi för att orka med. Visst tycker du att det är trevligt, men samtidigt så känner du att du fortfarande är lite matt efter veckan. Kvällen kan bjuda på en riktigt rolig överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en förtrollande fredag, särskilt för tidigt födda Vattumän. Du har sett fram emot den här dagen och den blir bara bättre och bättre. Det handlar om trevligt umgänge, god mat och massor av skratt.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här fredagen handlar om att ett beslut du måste fatta. Du har fått en invit av en person som du tycker är söt men inte mycket mer än så. Som singel drömmer du om någon helt annan, men din blyghet sätter käppar i hjulet för dig. Nu känner du på dig att du måste agera om det ska bli något mellan er.

Annons