Dagens horoskop: Lördag 27/5

27 maj, 2017
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om sunt förnuft och en gnutta fantasi. Oavsett vilka projekt du avhandlar den här dagen så måste du kombinera din logiska och din kreativa sida för att nå bästa möjliga resultat. Månen förstärker det konstnärliga inom dig just nu.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som trivs bäst när du slipper känna dig pressad och idag är det en sådan dag. Du har inga direkta inplanerade aktiviteter och du känner dig friare än du gjort på länge. Under dagen så börjar du fundera på semestern och på sommaren.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är det en mellandag på många sätt. Du analyserar och försöker att komma ikapp på många områden i ditt liv. Mycket i ditt liv kretsar kring pengar just nu och ditt stora problem är att allt du vill göra kostar så du måste hitta en bra sparplan.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här lördagen drömmer du mycket om kärlek och romantik. Oavsett om du har ett förhållande eller inte så gör Venus dig trånsjuk. Du längtar passionerat att hitta någon att dela allt med, det kan till och med vara så att du redan hittat den här personen men inte vågar ta initiativet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något lättsamt och uppsluppet över den här lördagen. Du gör lite som du vill och du strutar i alla konventioner. För dig handlar den här dagen om frihet och om att få ta ut svängarna rejält. En släkting kan iaktta dig med höjda ögonbryn men det bryr du dig inte ett dugg om.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir förtrollande, i alla fall för sent födda Jungfruar. Du är ute på äventyr och avsett om du reser eller bara på utflykt i din närmiljö så njuter du till hundra procent den här dagen. Du skämmer bort dig själv och passar på att skämma bort andra också.

Vågen 23/9-22/10

Det finns inga måsten den här dagen och du vill verkligen få tid att pyssla med saker som intresserar dig. Det kan vara en hobby eller något arbetsrelaterat, oavsett vad det är brinner du för det. Under dagen finns det risk att en vän/bekant försöker dra in dig i hens konflikt men en tredje part.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Dagen blir trevlig och periodvis lite långtråkig. Du är ett stöd och en bisittare snarare än en aktiv deltagare den här dagen. Det kan vara att följt med en vän eller släkting på en sport eller liknande som hen ägnar sig åt eller så hjälper du till vid någon familjaktivitet.

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att vara ärlig idag. Du är så rädd för att framstå som misslyckad att du gärna brer på lite extra när det gäller vissa saker i ditt liv. Du behöver inte imponera, du är prefekt precis som du är, du behöver inte låtsas vara ännu bättre.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir seg. Du vill aktivera dig samtidigt som du inte riktigt orkar. Det bästa vore om någon släpade ut dig på någon form av aktivitet oh gjorde det på ett sådant sätt att du inte kunde tacka nej. Du behöver vänner som är påstridiga idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ganska lågmäld idag. Du har mått bättre och du har känt dig mer entusiastisk. Egentligen vill du bara vila och ta det lugnt, men det är inte säkert att du kan göra det eftersom du har bokat in vissa saker som är svåra att boka av.

Fiskarna 19/2-20/3

Du passar på att röra på dig en hel del idag. Det är så mycket som händer omkring dig i ditt liv att det bästa du kan göra är att hålla dig i rörelse och låta ditt undermedvetna sköta resten. Kvällen handlar om familjen och om en person som behöver hjälp.

Annons