Dagens horoskop: Söndag 28/5

28 maj, 2017
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir rolig och omväxlande. Du har saker som du vill få gjorda, men du stressar inte igenom dem utan varierar nytta med nöjen. Många fikapauser och kanske en tur till gymmet eller en långpromenad luckrar upp alla måsten.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att njuta av friheten att göra precis det som faller dig in. Är vädret på din sida är du gärna ute i naturen, i trädgården eller på landet. Är vädret emot dig passar det bra med en tur på stan och shoppa lite sommarkläder eller en mysfika med dina vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen handlar om att ta hand om dig själv och om andra. Det kanske finns någon som du känner lite extra för och som behöver din omtanke idag. Det blir en avslappnad söndag fylld av kärlek och vila.

Kräftan 21/6-22/7

Idag rusar du runt utan att kunna fokusera eller njuta för den delen. Det handlar om att du bokat in många mindre träffar på olika håll. Det kan vara mors dag som spökar och att det är många mammor som vill bli firade idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns ett lugn och hos dig idag. Du känner en tillförsikt inför framtiden och du hoppas verkligen på att det kommer att bli bra ju längre sommaren går. Under den här perioden har du massor av idéer som du filar på inför hösten. Idag är en bra dag att skriva ned de idéerna.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen får du verkligen vatten på din kvarn när det gäller en viss person och hens beteende. Du har länge misstänkt att den här personen är ganska falsk, men idag så får du svart på vitt att personen ifråga inte är att lita på.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om familjen och om dina närmaste. Du bygger upp en varm relation med människor som du litar på och det ger dig trygghet i vardagen. Den här söndagen handlar om att ta hand och stärka just de här banden.

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen passar bra till kortare resor och till att shoppa. Du har saker du behöver handla men också saker som du vill ha men inte behöver på din önskelista. Idag hittar du riktiga fynd och du är nöjd med dina inköp.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Moral och etik är bra, men bara i sitt rätta sammanhang. Det finns en bekant som blir lite väl stolpig för att hen alltid ska göra saker på rätt sätt och att hen aldrig vågar sticka utan och vara kontroversiell. Idag tvingas du samman under större delen av dagen med den här personen och då är det tålamod som gäller.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en skön söndag blandad med lite söndagsångest. Vardagen har sina fördelar, men efter att ha varit ledig en tid så känns den så långt borta. Den här dagen handlar om att förbereda sig inför kommande vecka.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att fokusera på det du gör idag. Dina tankar vandrar omkring i framtiden och du funderar över olika saker som måste bli gjorda, som du vill få gjorda och som du har ambitioner omkring. En relation på jobbet kan bli besvärlig och du funderar på hur du ska undvika den här personen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är stressad eftersom det finns så mycket du måste hinna med idag. Du har olika projekt som du vill fullfölja, men inget går riktigt så som du skulle önska. Under dagen drabbas du av dåligt samvete för att du missat att fira en viss person.

Annons