Måndag 29/5

29 maj, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under måndagen har du en hel del att göra och det gäller att hålla ett högt tempo från det att du kommer till jobbet till dess att du går hem. Under den här dagen blir du uppmärksammad på vissa brister som undgått dig tidigare.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett ganska gott humör idag och det underlättar av att du känt dig saknad efter en långhelg på jobbet. Du blir förvånad över hur många som faktiskt söker sig till dig för att få lite att prata om. Dagen går fort och kvällen bjuder på underhållande skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir inte arg men besviken på en vän för att hen inte håller sitt löfte. Den här personen har gjort på samma sätt tidigare så du är inte så förvånad bara irriterad. Kvällen har en hel del roliga aktiviteter att bjuda på.

Kräftan 21/6-22/7

Det har varit en lång helg och nu när måndagen äntligen är här så blir du extra glad av ett se en viss person som du längtat efter. Jobbet flyter på bra och du verkar ha planerat in trevliga aktiviteter efter arbetsdagens slut.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet att du inte är på det bästa humöret den här måndagen så egentligen borde du försöka bita ihop istället för att ge dig in i diskussioner med din arbetsgivare och dina kollegor. Under eftermiddagen kommer en diskussion om pengar upp igen.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar dagen lite som den kommer. Det är ingen idé att ha för höga ambitioner för då kanske det inte alls bli så som du skulle önska. Det bästa är att göra en sak i taget och att inte överanstränga dig allt för mycket.

Vågen 23/9-22/10

Du riskerar en hel del idag och det gör du för att hjälpa en kollega som råkat illa ut. Du är medveten om att du sätter dina kunskaper på spel, men du är en lojal vän när det väl gäller. Kvällen handlar om att förlåta någon för något dumt som hen sagt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite försiktig med dina uttalanden idag. Du vet att du kan vara ganska rå i kanterna men du har betraktat din ärlighet som dina främsta vapen, nu inser du att in ärlighet inte är så uppskattad som du trodde och att det är dags att byta taktik om du ska få den hjälp du vill ha.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att våga ta egna initiativ och om att stå på egna ben. Det blir en intressant dag där du lär dig en hel del nytt. Underdagen drabbas du av en kollegas ilska, kanske mest för att du är på fel plats vid fel tillfälle.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en speciell dag på ett positivt sätt idag. Det har hänt något under helgen och utan att du kan sätt fingret på det så har kemin på jobbet förändrats till det bättre. Det blir en riktigt rolig dag som kan ge utrymme för en liten flirt om du är på det humöret.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en hel del att göra den här dagen så det gäller att hålla ett högt tempo från början. Genom att vara rationell och genom att hitta alternativa lösningar på tidsproblem kommer du att klara din planering. Kvällen blir trevlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här måndagen handlar om att ha ambitioner och att våga visa känslor. Du har en hel del kvar att ge inom ett visst område, men om du inte ser upp så kommer någon annan ta det du är intresserad av innan dig. Här gäller det att agera snarare än att planera.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons