Tisdag 30/5

30 maj, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du tar dagen på största allvar. Det är något som sker den här dagen som du gärna vill ska förändra din framtid därför är du extra vaksam. Under dagen möter du en person som ger dig en unik inspiration.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett strålande gott humör den här tisdagen och det genomsyrar allt du gör. Du har fått väldigt mycket komplimanger för din kreativitet och din kunskap vilket får dig att rodna av stolthet. Ett unikt erbjudande gör dig glad, men som läget är nu är det inget du överväger.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en lättsam tisdag där fokus ligger på att ha roligt snarare än att arbeta hårt. Det har varit en hel del problem i ditt liv från och till under våren, men nu verkar det mesta ha löst sig. Kvällen handlar om kärlek.

Kräftan 21/6-22/7

Du är kaxig och lite väl optimistisk idag vilket kan ge ett bakslag. Du tassar knappast på tå fast det vore det vettigaste den här dagen. Kvällen handlar om att ta för sig av ett erbjudande som på sikt kan bli lönsamt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte alls på humör idag, men du gör ändå ditt bästa för att hinna med allt som du lovat. Det blir en intressant dag där fokus ligger på detaljer och på att vara kreativ. En kurs av något slag visar sig komma till användning idag.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte den som är den, men du vet hur du ska lägga orden för att få som du vill och du tvekar inte när det gäller något som du verkligen brinner för. i övrigt en ganska medioker men trevlig veckodag där inget särskilt händer.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite övergiven idag du visar ditt missnöje genom att bli arg och sur. Det finns inte så mycket du kan göra åt situationen mer än att försöka skapa något positivt i allt det negativa. En vän vill att du hör av dig beträffande nyheter som hen har.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är ganska envis, men till slut har du insett att kompromiss är det som gynnar dig mest i nuläget. Här gäller det att hitta ett sätt att fungera i gruppen samtidigt som du jobbar mot dina personliga mål. Kvällen handlar om vänskap.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på en hel del skvaller och massor av skratt. Du har så mycket du vill berätta, men du vet inte riktigt hur du ska få fram allt på rätt sätt. Här gäller det att välja sina ord med omsorg. Du bör använda dig av din charm.

Stenbocken 22/12-19/1

Även den här dagen blir rolig och annorlunda. Du njuter av all uppmärksamhet, men du vet inte riktigt vart den kommer ifrån. Plötsligt verkar du vara den person som allt och alla vill vara med. Kvällen kan bjuda på en något lite annorlunda aktivitet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du inser att du varit ganska dum mot en person som du egentligen tycker mycket om och nu ångrar du dig. Det är aldrig försent med ett förlåt, men just den här ursäkten kan kräva lite mer än bara förlåt. Visa med en gest att du ångrar dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ganska orolig för att det inte blir som du vill idag, du har satt mycket tillit till en plan som du har, men nu är du plötsligt osäker på om den håller. Lita på din magkänsla, du kommer att bli positivt överraskad om du bara vågar.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons