Onsdag 31/5

31 maj, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en härlig onsdag med fokus på att utvecklas. Du växer med uppgifterna och du känner att du äntligen får användning av all din kreativitet och påhittighet. Under eftermiddagen föreslår en vän något kul.

Oxen 20/4-20/5

Du känner dig inte riktigt road av det du gör, samtidigt som du vet att din insats gör en nytta. Under dagen får du en komplimang som både värmer och gör dig glad. Eftermiddagen handlar om familjen och om personer som ligger ditt hjärta närmast.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är inte lätt att vara sanningsenlig idag men du försöker att vara ärlig utan att såra din kollega. Det kan bli en knepig balansgång som gör att du inte riktigt känner att du behärskar. Kvällen fokuserar på idrott.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en utmanande dag på många sätt där du verkligen vill visa vad du går för. Du prövar både att följa strömmen och ta ledningen men du känner att ingen av rollerna riktigt passar dig. Du föredrar att ha ett grupparbete där alla både ger och tar på samma gång.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att anpassa dig efter din chefs behov för ni har en så olika uppfattning om vad som är prioritet. Egentligen borde ni reda ut begreppen så skulle ert samarbete kanske gå lite smidigare i framtiden.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen fokuserar på detaljer och hur du ska kunna prestera bra med siffror. Du kalkylerar gärna, samtidigt som du kan ha svårt att omsätta dina teorier från pappret till verkligheten. Du skulle behöva lite vägledning i den här problematiken.

Vågen 23/9-22/10

Dagen går fort för du har mycket att göra, samtidigt så saknar du vissa personer väldigt mycket och du känner att du skulle vilja förändra den grupp som du jobbar i just nu. Här gäller det att bara gilla läget och göra det bästa av situationen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska bra dag där du sätter nya vänskapsband före gamla till viss del. Du vill vidga dina vyer och är beredd att offra ganska mycket för att få som du vill. På jobbet försöker du hitta ett sätt att få alla att dra sitt strå till stacken.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett väldigt gott humör idag och när du är det så ser du till att få andra att må lika bra som du. Din naturliga charm och din humor hjälper dig att bygga broar och att skapa starka band inom gruppen

Stenbocken 22/12-19/1

Idag handlar det om att vara ganska framåt i ett visst sammanhang. Du måste ta för dig och synas om du ska nå dina mål. Av olika anledningar kan du uppfattas som lite sur av vissa kollegor och lite nedlåtande av andra, men det handlar främst om att de här personerna inte känner dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att fokusera på nuet för du håller hela tiden på att utveckla planer för framtiden. För dig är det viktigt att inte stagnera i ditt arbete utan att fortsätta att växa och skaffa dig nya erfarenheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du undrar vad som hände. Från en dag till en annan känner du dig plötsligt lite bortglömd och undanskuffad vilket sårar dig. Du anser att dina kollegor inte uppskattar dina talanger till fullo och att de borde uppmuntra dig lite mer nu när du försöker.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons