Torsdag 1/6

01 jun, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen tar du tag i saker som har med dig själv och med din framtid att göra. Du inser att du stått för länge och stampat på samma fläck och att det är dags att göra något åt saken. Kvällen bjuder på en överraskning.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska monoton dag där det enda du vill är att timmarna ska gå fort tills du får gå hem. Det finns ljuspunkter så som raster och trevliga kollegor som gör dagen lite roligare. Kvällen blir ganska harmonisk med fokus på kärlek och känslor.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir svårt att avstå från en sak som du vill ha samtidigt som du vet att det är det enda rätta i just den här situationen. Du kan inte både ha och äta kakan på samma gång och i det här fallet väljer du att vänta med att äta den till ett lämpligare tillfälle.

Kräftan 21/6-22/7

Du drömmer om sommaren och ibland glömmer du bort nuet. Du har svårt att fokusera på det du ska göra och du känner att ditt tålamod inte är det bästa. Under eftermiddagen får du goda nyheter som du verkligen vill ta dig en närmare fundering på.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är svårt att förlåta någon som sårat en, men ibland måste man försöka och gå vidare. Du mår inte bra av att vara bitter och av att älta det gamla. Släpp taget och pröva dina vingar i en mer gynnsam miljö .

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på olika utmaningar, både små och stora. Du har roligt och tiden går fort. Allra bäst mår du om du får jobba tillsammans med personer som du tycker om. Du känner att utvecklas mer då och att det går fortare att jobba.

Vågen 23/9-22/10

Du är besviken på att det inte blir som du vill i en viss fråga. Du hade räknat med en enkel lösning på dina problem, men så bra går det inte. Under dagen möter du en person som kanske kan hjälpa dig att hitta ett sätt att få din idé att fungera.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ett strålande humör nu när du lyckas balansera flera olika bitar i ditt liv. Du känner att du äntligen är på väg att skapa en grupp där du kan ha en ledande roll tillsammans med en eller flera personer som du valt ut själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en underhållande dag där du försöker att visa vad du kan inom ett område som du egentligen inte behärskar alls. Du uppskattas för att du är så lättlärd och du får dina lärare att mår riktigt bra. Kvällen passar bra till fika och träffa vänner.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inte alls med på vad som händer omkring dig, men du känner att du är i centrum för något viktigt och utan att förstå riktigt varför men alla tycks vilja ha med dig på sin sida. När det gäller en gammal skada ska du ta det försiktigt, men inta vara rädd för att röra på dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på hugget idag och du munhuggs med flera olika personer. Du tycker det är kul att se dem försvara sig, samtidigt som du egentligen inte menar så mycket med din kritik. Du är bara lite uttråkad och vill röra om i grytan lite.

Fiskarna 19/2-20/3

Du befinner dig i en högst oväntad situation där dina känslor styr snarare än förnuftet. Du har alltid ansett dig vara emotionell, men inte dumdristig men just nu agerar du ganska dumt för att du bara låter dina känslor styra och du använder dig inte av din logiska sida.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons