Fredag 2/6

02 jun, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du tar dig stora friheter idag och du går utanför det som är passande, men du kan inte rå för det för att du känner en stark attraktion till en kollega utan att egentligen förstå varför hen är så frestande i dina ögon.

Oxen 20/4-20/5

Du är inte den som säger emot, men idag går en person över gränsen och då vill du visa vad skåpet ska stå. Du kan vara väldigt tålmodig, men den här kollegan maskar lite väl mycket för att det ska passa din smak. Kvällen blir social och trevlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett ganska bra humör den här dagen. Äntligen känner du att du har hittat en bra balans i livet och du stärker upp den genom att göra saker som tycker om, både på arbetet och privat. Kvällen handlar till stor del om att ta hand om ekonomin.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att motstå en chans som du får den här fredagen. En möjlighet öppnar sig och du känner att om du kombinerar din charm och din humor så kommer du att kunna öppna dörrar so vanligtvis är svåra att tränga igenom.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du behöver hjälp och det gör att du måste smöra lite för en kollega som du egentligen inte gillar så mycket. Det handlar om att få den här personen att erbjuda dig sin kunskap och sin organisationsförmåga utan att du behöver be om den.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet vad det är som är fel med en kollega, ändå tycker du att det är en dålig ursäkt för att göra ett uselt jobb. Du anser att man inte ska bland ihop privatliv och arbete, men du måste tänka på att ibland kan det vara svårt att skilja på de här bitarna.

Vågen 23/9-22/10

Du är på gång idag. Din kreativitet och din entusiasm är värdefulla tillgångar när du ska dra igång ett nytt, och rätt så komplicerat projekt. En kollega och vän hjälper dig att komma igång. Kvällen passar bra till fest och till socialt umgänge.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är den person som verkligen är i centrum för många personers uppmärksamhet just nu. Det finns något i din person som får många att tycka om dig och du spinner gärna vidare på den positiva effekt ditt vinnande leende tycks ha.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du skyddar dig själv mot känslomässiga angrepp. Du är orolig att du ska bli sårad om du ger för mycket av dig själv så alltså håller du dig undan. Våga ge dig hän, lycka och sorg hänger samman och man kan inte få den ena utan det andra.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en överraskande fredag på många sätt. Det finns en person som du börjar lära känna lite grann och det visar sig att hen är både trevlig och rolig. Du måste bara våga sänka garden lite. Kvällen kan bjuda på roliga aktiviteter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du noterar att det blir en tuff fredag, men du försöker att hänga med så gott det går. En vän är ganska provocerande mot dig och du vet inte vad du gjort för att reta upp personen ifråga. Kvällen blir intressant och ganska sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har äntligen nått lite längre i dina mål och du är nöjd med den respons du får. Du vet att den person som du vill ha kontakt med kan vara lite skygg och backar så fort hen känner sig trängd så det gäller att ha tålamod med personen ifråga.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons