Lördag 3/6

03 jun, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska lång väntan på ett besked idag. Du trodde det skulle gå fort men det visar sig att det här inte är ett så lätt beslut att fatta för din vän. Det enda du kan göra är att ha tålamod och hoppas på att hen inser sitt eget bästa.

Oxen 20/4-20/5

Du tar tag i olika projekt i hemmet och det känns skönt att få saker uträttade. Under den här dagen hittar du olika infallsvinklar till samma problem och lite beroende på lösning du väljer så kommer du att testa din kreativitet på ett nytt sätt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att vara uppmärksam på allt som sker omkring dig idag. Det är så mycket på gånga att det nästan är omöjligt att följa med i alla svängar. Det bästa du kan göra är att fokusera på det som är viktigt för dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du är irriterad på en vän för att hen inte vill följa med dig ut på det lilla äventyr som du planerar den här lördagen. Din vän är inte i toppform och föredrar en date med sängen framför ett hisnande äventyr med dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om pengar och om en dröm som du har. Du har alldeles för lätt att slösa så det blir svårt att lägga undan pengar till ditt mål, du måste ha en fungerande plan på hur du ska kunna spara. Det här är något en praktisk vän kan hjälpa dig med.

Jungfru 23/8-22/9

Du testar dina gränser idag och med det din väns tålamod. Din vän har full förstålelse för att du måste testa dina vingar, men hen tycker att din tajming ör ganska dålig. Se upp så du inte hamnar i gräl med en äldre släkting.

Vågen 23/9-22/10

Det finns inge begränsningar för dig just nu utan du tar verkligen för dig i alla sociala sammanhang. Venus stärker din utstrålning och gör dig populär bland dina vänner. Kvällen handlar om att fokusera på pengar.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig om omväxlande. Du tar kontakt med en vän för att träffa hen och till din förvåning är din vän inte bara ledig, hen har tid att träffa dig vilket gör dig glad. Under kvällen tar du tag i ett hemmaprojekt som du försakat under en längre tid.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en positiv energi i ditt horoskop som är oerhört smittsam på ett positivt sätt. Du får igång även de tråkigaste av dina vänner och dagen kan bjuda på ett och annat äventyr. Kvällen handlar om fest och om att roa sig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du siktar in dig på en lat och skön lördag, men den blir inte alls så som du tänkt dig den. Det blir ännu bättre. Du träffar vänner och lär känna nya, spännande personer. Under kvällen kan en flirt övergå till något allvarligare.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har många järn i elden och du engagerar gärna både din familj och dina vänner i dina planer. Det blir en rolig och utvecklande dag. På kvällen vill du gärna äta god mat och umgås med människor som betyder mycket för dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en speciell dag för din del. Du tar några initiativ som du inte trodde du skulle våga ta och de ger en riktigt fin utdelning. Du är nöjd med ditt agerande och du känner dig verkligen uppskattad och omtyckt. Kvällen kan bli romantisk.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons