söndag 4/6

04 jun, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du är lättretad idag och det beror på att du inte fått som du vill i ett visst sammanhang. Egentligen så borde du försöka att inte bli arg över småsaker, men Plutos position gör din stubin ovanligt kort. Kvällen blir härlig.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en riktig mysdag tillsammans med någon du tycker om. Det kan vara en vän, din älskade eller en släkting. Dagen kretsar kring närhet och förtroenden. Under eftermiddagen finns det en risk att du gör av med för mycket pengar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att säga ifrån till en vän som gärna utnyttjar din svaghet för hen. Du blir sårad och känner dig utnyttjad samtidigt som du vet att nästa gång den här personen ber om en tjänst så kommer du säga ja igen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte rädd för att visa vad du går för. Du gillar utmaningar och det finns det gott om den här söndagen. Under eftermiddagen och kvällen får du gärna passa på att vila lite så att du orkar med resten av vecka.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du pratar gärna med allt och alla just nu. Venus gör dig ovanligt social och du dras till främlingar. Under dagen får du höra ett rykte som triggar din fantasi. Kvällen blir inspirerande på mer än ett sätt. Du lär dig nya saker och du utvecklar ditt estetiska sinne.

Jungfru 23/8-22/9                                                                

Det blir en intressant dag där du får höra en hel del historier som får dig att häpna. En vän är väldigt insatt i allt som pågår omkring dig och du kan inte låta blir att bli att fascineras av hens otroliga förmåga att skaffa sig information.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du utstår en hel del kommentarer från en yngre vän eller släkting idag. Du vet att personen ifråga bara vill retas med dig, men du kan ändå inte låt bli att bli irriterad eftersom du tycker att hen beter sig omoget.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar det med ro den här dagen. Att stressa är inget för dig utan du föredrar lite lugn och ro. Under dagen möter du en person som får dig att bli glad. Du vet inte hur hen gör för att skapa en så trevlig stämning omkring sig.

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att inte se och inte höra de mest uppenbara rykten som florerar omkring dig. Du är döv för skvaller även om du tror att du uppskattar ett saftigt rykte. Under dagen passar du på att unna dig något som du längtat efter en längre tid.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen bjuder på variation. Du umgås med en person som periodvis går dig på nerverna, men just idag så flyter det på över förväntan. Det blir en riktig mysdag med betoning på god mat och skvaller. På kvällen blir du överraskad av att en person plötsligt hör av sig till dig

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen kretsar kring lösa rykten och kring ett aktivt ställningstagande. Har du möjlighet så är du utomhus delar av dagen eftersom den friska luften får dig att tänka klarare och se möjligheter. Kvällen blir mysig och familjär.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vågar du ta ytterligare ett steg framåt i den plan som du så noga gjort upp. Du visar mer av hur du tänker och vågar vara lite öppnare med dina känslor. Din nya frispråkighet lönar sig och du får en fin respons på ditt initiativ.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons