Måndag 5/6

05 jun, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

På måndagen försöker du att ordna så att du får gå lite tidigare om du jobbar. Just nu är vänner och ledighet viktigare för dig än arbetet. Du värderar pengar högt men du värderar din frihet ännu högre. Kvällen bjuder på fest.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir rolig och intensiv. Du är med dina vänner och du njuter av att ha mycket att göra. För dig är det en lärorik dag fylld av inspiration och kreativitet. Idag formar du grunden för en stor del av din framtid.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns personer som inte lyssnar på dig och det gör dig upprörd. Du gillar när människor har respekt för dina åsikter och för den du är. Under dagen möter du en person som få dig att förstå vad det är du saknar i ditt liv.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en längtan och en vilja att utvecklas den här dagen. Du känner att du inte är en person som klara rav att sitta vid sidan av och iaktta när andra människor lever. Dagen handlar om att vara här och nu och om att tillbringa mer tid med människor du älskar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en mjukhet i dig som kommer från Månen. Det rytande Lejonet har förvandlats till en spinnande kattunge och du uppskattar den här mjukare sidan hos dig själv. Under dagen får du möjlighet att visa den du älskar uppskattning.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en av många som visar vägen idag. Du verkar vara i en större grupp av något slag och det verkar finnas många starka viljor där. Det viktiga just nu är att du inte låter någon trampa på dig utan att du visar vad det är du brinner för.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en varierande dag där du har massor av aktiviteter för dig. Du unnar dig något ut över det vanliga idag och det får dig att känna dig bortskämd. Det är ganska sällan du kostar på dig någonting.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att visa vem du är inför en person som betyder mycket för dig. Du gillar att vara i centrum för uppmärksamheten och ogillar att behöva dela den uppmärksamheten med andra. Idag får du chansen att briljera inom ett visst område.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är uttråkad och när du är uttråkad så gör du dumma saker. Det handlar om att du vill röra om i grytan och till att det händer något, men du gör det på fel sätt. Det finns någon från ditt förflutna som du fortfarande saknar, men din stolthet hindrar dig från att höra av dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig måndag med fokus på hälsa och träning. Du gillar att driva dig själv hårt och idag har du fått sällskap av någon som gillar det lika mycket som du. För lite senare födda Stenbockar handlar dagen mer om vänskap och närhet än om träning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en person som gillar utmaningar, oavsett om de är små eller stora. Idag finns det möjlighet att ta dig an något som du länge funderat på, men som du inte har haft möjlighet att testa förrän nu. Kvällen blir rolig och annorlunda.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en person med stora drömmar. Som singel så längtar du efter en romantisk sommar. Det finns många som du tycker är attraktiva, men det finns speciellt en som lyckats fånga ditt intresse lite mer än alla andra.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons