Tisdag 6/6

06 jun, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en överraskande rolig tisdag där du glömmer dina bekymmer för en dag och fokuserar på att ha trevligt. Under dagen kommer din kreativitet fram på ett helt nytt sätt. Kvällen handlar om att ta för sig i olika sammanhang.

Oxen 20/4-20/5

Du upplever en ganska behaglig dag där fokus ligger på familjen. Du har trevligt den här dagen. Mycket handlar om att bara vara och om att njuta av de sista timmarna innan allvaret börjar igen. Kvällen bjuder på underhållning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en vilja att korsa gränser och att ta för dig idag. Hela den här nationaldagen handlar om att tävla på ett eller annat sätt och om att vinna. Du brukar inte ha vinnarskalle, men idag influeras du av Mars som gör att du avskyr att förlora.

Kräftan 21/6-22/7

Du är rädd om dina känslor och du döljer dem väl. För dig är det viktigt att inte visa vad du känner längst  inne för då finns risken för att bli sårad. Utåt sätt är du charmig, lättsam och totalt ointresserad, raka motsatsen mot vad du egentligen känner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar för dig i alla sammanhang, särskilt om du är singel. För dig är livet en enda stor fest just nu där du är hedersgästen. Ingen kan motstå ett så här charmigt Lejon. Du lindar alla du möter kring ditt lillfinger.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen handlar om att våga visa att du kan vara ledsen. Du behöver inte dölja dina äkta känslor bakom en mask. Om du är såbar kommer du att möta massor av empati och det är precis vad du behöver just nu.

Vågen 23/9-22/10

Det finns någon som vill att du hör av dig. Det kan vara en vän, en familjemedlem eller en lite mer avlägsen släkting. Fundera på vem du har försakat den senaste tiden och släng i väg ett sms eller ring en kortis bara för att visa att du bryr dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns något beräknande över ditt horoskop just nu. Du vill verkligen inte missa vissa saker och du är beredd på att offra både vänskap och grupperingar för att nå dina mål. Skorpionen kan vara väldigt driven när hen vill ha något.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lättsam. Du har inte så mycket att göra utan njuter av lugnet. Har du möjlighet så ägnar du dig åt en utomhus hobby. Du mår bra av den friska luften och du får möjlighet att träffa personer som du inte ser så ofta.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en trevlig och intensiv tisdag där tonvikten ligger på familj och vänner. Du har haft en bra helg bakom dig och nu är du väldigt trött. Har du möjlighet blir det en liten siesta på kvällen. En person som tycker om dig hör av sig och vill ses.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har haft ett par intensiva men bra dagar bakom dig och nu satsar du på familj och vänner den här nationaldagen. Du skämmer bort dig med god mat och en dos välbehövligt skvaller. Kvällen ägnar du gärna åt en bra bok eller film.

Fiskarna 19/2-20/3

Kärleken spelar en central roll i ditt liv just nu. Antingen är du nykär, på väg att bli kär eller trånar efter en förälskelse. Det mesta i ditt liv kretsar kring de här tankarna. Som singel är det särskilt en person som har fångat ditt intresse och idag vågar du höra av dig till hen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons