Onsdag 7/6

07 jun, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen överväger du att göra något nytt men du blir hindrad av en person som inte vill att du kan utvecklas. Nu är det på tiden att du sätter ned foten en gång för alla. Kvällen visar sig innehålla variation.

Oxen 20/4-20/5

Du längtar efter romantik, särskilt om du är en singel Oxe. Du behöver få känna dig älskad. Idag så flirtar du lite med en person som du tycker är söt och du hoppas att hen är attraherad av dig. Kvällen handlar om träning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att acceptera att du inte kan göra som du vill i ett visst sammanhang. Du använder dig av ditt främsta vapen, din övertalningsförmåga. Genom att tjata, argumentera och bevisa lyckas du äntligen vinna över dina kollegor på din sida.

Kräftan 21/6-22/7

Du lyssnar på skvaller den här dagen och det du hör gör dig bekymrad. Du önskar att du kunde visa mer av vad du egentligen känner, men du är samtidigt rädd för att bli sårad. Det här är en fin balansgång.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig onsdag där du får utveckla ett projekt och börja driva det vidare. Under dagen möter du flera personer som kan hjälpa dig att lokalisera problemen med dina idéer och förbättra dem så att de fungerar.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om pengar och om vikten att vara sparsam. Det blir en rolig och lite annorlunda dag. En kollega behöver din hjälp och du gör ditt bästa för att hen ska förstå hur du tänker i olika sammanhang.

Vågen 23/9-22/10

Du harsvårt att se det nödvändiga i de beslut som din chef fattar. Du tycker att hen väljer att satsa på fel saker samtidigt som du inte vet hur du ska lyfta dina funderingar utan att irritera din chef.

Skorpionen 23/10-21-11

Du harsvårt att hitta rätt sätt att komma kring ett problem som du har. Du känner dig lite övergiven av en vän samtidigt som du inte är riktigt säker på att du verkligen vill vara med den här personen. Du vill gärna förändra din umgängeskrets i sommar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir förvånad över att en person flirtar med dig. Hen har en stark integritet och visar sällan vad hen tycker, men nu harhen blivit lite mer tydlig i sin vinkar och du känner dig både attraherad och smickrad.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns romantik i luften och du kan inte neka till att en person både attraherar dig och skrämmer dig på samma gång. Du inser att det kan bli väldigt mycket problem om du tillåter dig att bli förälskad i den här personen, samtidigt så kan du inte rå för hur dig hjärta reagerar.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen bjuder kanske inte på så många överraskningar men det blir en behaglig dag där fokus ligger på att få saker gjorda. Du jobbar inom en ganska snäv tidsram, men för dig är det inga bekymmer, snarare tvärtom.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att vara den som driver en relation framåt, samtidigt så är du den som kan bli otroligt förälskad och då gör du vad som helst för att fånga den här personens hjärta. Just nu finns det massor av attraktion i ditt tecken och du dras med av dina känslor.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons