Torsdag 8/6

08 jun, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir inte riktigt som du förväntat dig. Du är trött och grinig och kommer ihop dig på allvar med en kollega. Ni brukar dra jämnt, men det är för att du oftast låter hen bestämma. Idag sätter du ned foten.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir intensiv på ett bra sätt. Du har mycket att göra och då går tiden fort. Under den här dagen inser du att du fler vänner än du trodde och det gör dig varm ända in i själen. Kvällen blir gemytlig. Du unnar dig något extra som du har längtat efter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en passivitet i ditt tecken just nu. Du väntar på att något ska hända, men du orkar inte riktigt ta tag i det själv. Det blir en lugn dag som periodvis kan kännas tråkig. En vän kommer med ett roligt förslag som rör sommaren.

Kräftan 21/6-22/7

Du har mycket att göra just nu och det gör att du inte hinner stanna upp och andas. Du känner dig instängd i vardagen och drömmer om semestern. På jobbet kan det finnas någon som du svärmar för, men som du inte vågar ta någon kontakt med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är arg på en person för att hen inte är mer initiativrik. Du ogillar passivitet och du vill att det händer saker. Den här torsdagen handlar om att gå emot strömmen och om att sätta sina egna mål. Det blir en intressant dag.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att veta varken ut eller in just nu. Det finns så många frågor du vill ha svar på, men du vet inte i vilken ände du ska börja nysta. Kvällen bjuder på fysiska utmaningar som gör dig utmattad och det i sin tur ger dig den sömn du behöver.

Vågen 23/9-22/10

Du känner dig inte särskilt road av ett rykte som du har fått höta. Det du känner är att din kollega har blivit orättvist behandlad och nu är hen utsatt för ytterligare negativt behandling. Du borde säga ifrån och stå upp för din vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Torsdagen blir ganska intressant samtidigt som du är lite avundsjuk på en person som får väldigt mycket uppmärksamhet utan att anstränga sig. Du försöker att strunta i känslan av att du missar något viktigt och fokuserar på den uppgift du har den här dagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir utsatt för ett test idag utan att veta om det. Den är en bekant/vän som vill kolla hur lojal du egentligen är. Resultatet på provet beror till stor del på hur mycket du tycker om den här personen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är omsvärmad som en blomma av fjärilar och det gör dig förvånad. Av någon anledning kan du inte delta i ett antal gruppaktiviteter, men istället för att bli sittande utanför allt så söker människor upp dig, pratar med dig och till och med flirtar med dig. Du är mållös.

Vattumannen 20/1-18/2

Du harsvårt att fokusera på rätt saker idag. Du känner dig maktlös över att tiden bara rinner iväg och att du inte hinner med det du vill göra. Det finns en risk att din irritation går ut över någon annan som egentligen inte har med saken att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på ett strålande humör och idag verkställer du en stor del av en plan som du byggt upp under våren. Du visar din charmiga lättsamma sida och du lyckas fånga en viss persons uppmärksamhet. Nu gäller det att smida medan järnet är varmt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons